Sådan oprettes anmærkninger

Du kan tilføje anmærkninger på alle frosne billeder Hvis du vil tilføje anmærkninger under live billedbehandling, skal du trykke på snefnugikonet for at fryse billedet og vise anmærkninsgværktøjerne.

Sådan udføres en lineær måling:

1. Vælg på snefnugget for at fryse billedet.
  2. Vælg knappen Anmærkninger, der har "Aa" og en linje.
  3. Vælg linjesymbolet.
  4. Vælg de blå cirkler og brug dem til at trække de gule krydsmarkører til start- eller slutpositionenerne for dine målinger. Når du manipulerer linjens ender, vises længden (i centimeter) i en boks nederst på billedet. Du kan trække denne boks til det ønskede sted på billedet.
  5. For at tilføje en anden linje skal du vælge knappen Annotation og vælge linjesymbolet igen. Den næste linje vises i en anden farve og har et bogstav ved siden af. Du kan tilføje op til fire lineære målinger til hvert billede.
  6. En linje slettes ved at vælge linjen eller linjens måling. Vælg X'et ved siden af det tilsvarende numeriske måledisplay, og derpå trykke på Slet linje for at bekræfte.

Sådan udføres en ellipsemåling:

1. Vælg på snefnugget for at fryse billedet.
  2. Vælg knappen Anmærkninger, der har "Aa" og en linje.
  3. Vælg ellipsesymbolet.
  4. Tryk på og træk i caliperikonerne på skalaen, og drej ellipsen. En boks med ellipsens omkreds og område (vist i cm og cm2) vises nederst på billedsiden. Du kan trække denne boks til det ønskede sted på billedet.
  5. En ellipse slettes ved at vælge ellipsen eller målets værdi og derpå trykke på X'et ved siden af det tilsvarende numeriske måledisplay. Vælg Slet ellipse for at bekræfte.

Sådan tilføjes en tekstanmærkning:

1. Vælg på snefnugget for at fryse billedet.
  2. Vælg knappen Anmærkninger, der har "Aa" og en linje.
  3. Tryk på "Aa" for at vise skærmbilledet Søg eller Opret ny anmærkning.
  4. Vælg anmærkningen for at bruge en forudkonfigureret anmærkning.
  5. Du kan indtaste din egen anmærkning ved hjælp af tastaturet.
  6. Vælg Udført på din mobilenheds tastatur.
  7. Træk anmærkningen til det ønskede sted på billedet.
  8. Slet anmærkningen ved at vælge den og derpå vælge dens X vælg Slet anmærkning for at bekræfte.
  9. Du kan tilføje op til fem tekstanmærkninger til hvert billede.