Automatisk estimering af blærevolumen

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i Canada. Den er kun tilgængelig på iOS.

Blærevolumen-værktøjet giver dig mulighed for at beregne blærevolumen, når du anvender Blære forudindstillet til B-tilstand. Butterfly iQ optager et 3D-sweep, mens du holder sonden stille. Ud fra dette 3D-sweep, udregnes der så et volumenestimat.

Kontraindikationer:

Ikke beregnet til føtal eller pædiatrisk brug eller til brug på gravide patienter, patienter med ascites eller patienter med åben hud eller sår i det suprapubiske område.

At bruge Auto blærevolumen-værktøjet:

1. Vælg blærens forudindstilling.
  2. Vælg knappen Handlinger nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Volumen under Værktøjer.
  4. Indstil sonden, så blæren vises fra sin bredeste side midt på skærmen. En blå figur fortæller, når Auto blærevolumen-værktøjet registrerer en blære. Brug den vertikale linje ned ad midten på skærmen som hjælp til at centrere blæren.
  5. Vælg Beregn . Der hentes automatisk et 3D-sweep af blæren. Fjern ikke sonden under sweepet.
  6. Efter en vellykket optagelse af blæren, vises en ejektionsfraktion nederst på skærmen. Klippet over volumenresultatet viser billederne og den estimerede blære, der bruges til at beregne volumen.
  7. Tryk på 3D-linjen for at få vist en interaktiv 3D-gengivelse af blæren. Bemærk: 3D-gengivelsen er ikke beregnet til diagnostisk brug.
  8. For at gemme det anslåede volumenresultat til gennemgang, skal du vælge Gem i bunden af skærmbilledet for blærevolumen. Det optagede klip-loop med den estimerede blærevolumen og optegnede blære er gemt på Optageenheden.
  9. Bemærk at når du vælger Slet, slettes både blærevolumenresultatet og den optagelse, der bruges til at beregne resultatet.

Hjælp til at bruge det Auto blærevolumen-værktøjet, herunder oplysninger om korrekt sondeplacering, fås ved at trykke på spørgsmålstegnet nederst på højre side af skærmen mens Auto blærevolumen er slået til.