Aktiver Udvidet offline-tilstand

Butterfly iQ-appen er nødt til at oprette forbindelse til internettet hver 30. dag for at sikre, at der ikke er nogen vigtige sikkerheds- eller softwareopdateringer, der skal installeres. Hvis din app ikke opretter forbindelse til internettet i 30 dage eller mere, vil du ikke være i stand til at scanne, før den har chekket ind.

Hvis du vil bruge din Butterfly-sonde uden internet i mere end 30 dage, skal du kontakte Butterfly Support og anmode om adgang til Udvidet offline-tilstand. Når dette er aktiveret for din Butterfly-konto, kan du aktivere den i din Butterfly iQ-app:

1. Bekræft på via mobilenhed, at du har internetforbindelse. Åbn derefter Butterfly iQ-appen.
  2. Naviger til værktøjslinjen nederst på skærmen og klik på din avatar til højre for at få adgang til din profil.
  3. Vælg Præferencer, og naviger til "Udvidet offline-tilstand".
  4. Vælg "Udvidet offline-tilstand" ved at trykke på til/fra-tasten. Når denne tilstand er aktiveret, vil alle vigtige opdateringer blive sendt til dig via e-mail, da enheden muligvis er offline.

Hvis Udvidet offline-tilstand stadig er slået til, men du har internetforbindelse, vil du stadig modtage vigtige advarsler på din mobilenhed.

Bemærk: Udvidet offline-tilstand kan kun aktiveres eller deaktiveres, når du har adgang til internettet. Hvis du vil deaktivere Udvidet offline-tilstand og modtage softwareopdateringer og alarmer, skal du trykke på knappen igen for at deaktivere.