Udkast til undersøgelser

Pro Individual-, Pro Team- og Enterprise-brugere har adgang til udkast til undersøgelser i den nyeste version af Butterfly iQ-appen.

Udkast til undersøgelser gør det muligt for brugere at uploade undersøgelser til Butterfly Cloud, før de afsluttes, så undersøgelsesoplysninger kan redigeres og afsluttes senere.

Når brugere uploader en undersøgelse i Butterfly iQ-mobilappen, har brugerne mulighed for at uploade den som et udkast. Hvis en undersøgelse uploades som et udkast, forbliver alle oplysninger til denne undersøgelse redigerbare.

Når din undersøgelse er gemt som et udkast, kan du se og redigere det når som helst fra Butterfly iQ-mobilappen eller i enhver webbrowser. Udkast er angivet med en lodret orange bjælke i venstre side af undersøgelsen.

Brugere kan redigere patientoplysninger, undersøgelsesforfatter og regneark, mens en undersøgelse er i udkasttilstand. I nogle tilfælde kan brugerne blive bedt om at anmode om attestering fra en anden bruger for at afslutte undersøgelsen.

Udkast til undersøgelser kan ikke sendes til din organisations PACS eller EMR. Kun afsluttede undersøgelser kan sendes til systemer nedstrøms.