Om Butterfly Charger

Hvis du ikke tror, at opladeren oplader enheden effektivt, skal du placere en anden genstand, der oplades trådløst på opladeren. Du kan bruge en anden Butterfly-sonde, en iPhone 8 eller nyere eller en anden enhed, der oplades trådløst. Se nedenstående diagram for at forstå opladerens opførsel.

Sondeopladningsplade ProbeCharge_1.png ProbeCharge_2.png ProbeCharge_3.png
Status for sondens oplader
Ingen sonde ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png ChargingState_NoProbe.png
Opladning ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png ChargingState_Charging.png
Fejl ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error1white.png ChargingState_Error2white.png
Fuldt opladet ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyRedWhite.png ChargingState_FullyGreen.png

Sonden skal placeres på opladeren, så Butterfly-logoet på sonden er på linje med Butterfly-logoet på selve opladeren.

Hvis opladeren ikke oplader en anden trådløs enhed, er dette kilden til problemet. Kontakt Butterfly Support for en ny oplader og medtag din forsendelsesadresse i meddelelsen.

Hvis opladeren er i stand til at oplade andre enheder, er det muligt, at iQ-sonden faktisk bliver opladt, men at det ser ud som om den ikke gør. Følg instruktionerne i artiklen Resolving Charging Issues .