Tag billeder med Butterfly-sondeknappen

Under normal brug kan du fryse et billede og optage det ved hjælp af knapperne i appen. For at forbedre brugervenligheden under procedurer kan du trykke på batteriindikatorknappen for at tage et stillbillede.

For at aktivere muligheden for at optage billeder med Butterfly-sondeknappen:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen skal du klikke på din avatar i øverste venstre hjørne af skærmen for at få adgang til skærmen for arkivet.
  3. I det øverste venstre hjørne af skærmen skal du vælge tandhjulet for at tilgå Indstillinger.
  4. Vælg knappen ud for "Optag billeder med iQ-knap" for at aktivere denne indstilling.
  5. Gå tilbage til scanningsskærmen, tilslut sonden, og begynd at scanne.
  6. Når du har identificeret en visning, du gerne vil optage, skal du trykke på batteriindikatorknappen på sonden. Du vil se skærmen blitz og antallet af billeder i optageenheden stiger.

Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at justere denne indstilling igen, hvis du logger ud af din Butterfly-konto på din mobilenhed.