Tag billeder med Butterfly-sondeknappen

Under normal brug kan du fryse et billede og optage det ved hjælp af knapperne i appen. For at forbedre brugervenligheden under procedurer kan du trykke på batteriindikatorknappen for at tage et stillbillede.

For at aktivere muligheden for at optage billeder med Butterfly-sondeknappen:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen skal du vælge din avatar i nederste højre hjørne af værktøjslinjen for at få adgang til din profil.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Vælg til/fra-tasten ud for "Optag billeder med iQ-knap" for at aktivere denne indstilling.
  5. Når den er aktiveret, kan du vælge den handling, knappen skal udføre, når der klikkes på den. Den kan enten tage et billede eller starte og stoppe en optagelse.
  6. Gå tilbage til scanningsskærmen, tilslut sonden, og begynd at scanne.
  7. Når du har identificeret en visning, du gerne vil optage, skal du trykke på batteriindikatorknappen på sonden. Du vil se skærmen blitz og antallet af billeder i optageenheden stiger.

Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at justere denne indstilling igen, hvis du logger ud af din Butterfly-konto på din mobilenhed.