Tag billeder med iQ-sondeknappen

Under normal brug kan du fryse et billede og optage det ved hjælp af knapperne i appen. For at forbedre brugervenligheden under procedurer kan du trykke på batteriindikatorknappen for at tage et stillbillede.

For at aktivere muligheden for at optage billeder ved hjælp af din iQ-sondeknap:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af Butterfly iQ-appen.
  2. I Butterfly iQ-appen skal du klikke på din avatar i øverste venstre hjørne af skærmen for at få adgang til skærmen for arkivet.
  3. I det øverste venstre hjørne af skærmen skal du vælge tandhjulet for at tilgå Indstillinger.
  4. Vælg knappen ud for "Optag billeder med iQ-knap" for at aktivere denne indstilling.
  5. Gå tilbage til scanningsskærmen, tilslut din iQ, og begynd at scanne.
  6. Når du har identificeret en visning, du gerne vil have, skal du trykke på batteriindikatorknappen på iQ'en. Du vil se skærmen blitz og antallet af billeder i optageenheden stiger.

Bemærk, at du muligvis bliver nødt til at justere denne indstilling igen, hvis du logger ud af din Butterfly iQ-konto på din mobilenhed.