Servicekrav

Butterfly iQ/iQ+ er designet til at være let at anvende og kræver ingen regelmæssig service.

Vi anbefaler, at Butterfly-brugere vurderer deres sondes sundhedstilstand én gang om måneden. For at gøre dette:

• Sørg for, at din sonde er fuldt opladet.
  • Opdater din Butterfly iQ-app.
  • Slut din Butterfly iQ til din mobilenhed, mens den er forbundet til internettet og opdater dens firmwarehvis det er nødvendigt. Din Butterfly skal oprette forbindelse til internettet en gang hver 30. dag for regelmæssig brug.
  • Udfør en diagnostisk test på sonden.

Der kræves ingen anden vedligeholdelse. Hvis du oplever et problem med din Butterfly, skal du kontakte Butterfly Support.