Udskiftning af kablet til Butterfly iQ+

FORSIGTIG: Undgå at frakoble og isætte et kabel mere end en gang om måneden, da det ellers vil føre til for tidlig slid af o-ringen og muligvis lade vand og støv trænge ind.

BEMÆRK: Udskiftning af sondekabel er kun tilgængelig på Butterfly iQ+/iQ+ Vet. Forsøg på at frakoble kablet på Butterfly iQ/iQ Vet understøttes ikke og kan medføre permanent skade på enheden.

Kablerne til Butterfly iQ og Butterfly iQ Vet må ikke fjernes, og kablerne til Butterfly iQ+ er ikke beregnet til brug med Butterfly iQ eller iQ Vet. Bemærk, at der ikke tillades yderligere enhedsændringer i overensstemmelse med brugervejledningen. Fjernelse af kablet til iQ eller iQ Vet vil beskadige enheden og annullere din garanti. Modifikation på Butterfly iQ- eller iQ Vet-enheden kan forårsage, at systemet ikke virker, som det skal, eller kan forårsage skade på patienten eller operatøren.

Kablet til sonden på Butterfly iQ+/iQ+ Vet kan udskiftes i tilfælde af beskadigelse eller hvis der skal bruges en mobil enhed med en anden stiktype.

Sådan udskiftes kablet til Butterfly iQ+:

1. Fjern det eksisterende kabel fra sonden på Butterfly iQ+/iQ+ Vet. Vikl sondekablet rundt om dit håndled, mens du holder sonden i den anden hånd. Træk de to fra hinanden. Brug ikke værktøj til at gribe fat i trækaflastningen eller ledningen, da det kan beskadige kablet.

2. Sørg for, at stikket og sonden flugter med hinanden inden installation ved brug af nedenstående diagram.mceclip1.png

3. Skub kablet helt ind i sonden. Når kablet er sat korrekt i, vil der vil være et lille mellemrum mellem trækaflastningen og sonden.