Vi er her for at hjælpe.

Brug af protokoller

Med Protokoller kan du følge almindelige undersøgelsestyper og let tilføje mærkning for scanninger af de relevante visninger. De tilgængelige protokoller kan findes med de relevante forudindstillinger nedenfor:

  • Lungeprotokol
    • Tilgængelig i forudindstillingerne Lunge og Pædiatrisk lunge
  • Aorta-protokol
    • Tilgængelig i forudindstillingerne Aorta og Galdeblære, Underliv og Dyb underliv
  • Hjerteprotokol
    • Tilgængelig i forudindstillingerne Hjerte, Dyb hjerte og Pædiatrisk hjerte
  • eFAST-protokol
    • Tilgængelig i forudindstillingerne FAST, Underliv og Dyb underliv
  • DVT-protokol
    • Tilgængelig i Vaskulær adgang: Forudindstilling for Vene, dyb 

Vores protokolfunktioner hjælper med at strømline mærkning, hvilket potentielt øger effektiviteten under ultralydsundersøgelser for at forkorte tiden for hver patient. Protokoller er tilgængelige for Butterfly Pro-, Pro Team- og Enterprise-brugere.

Brug af protokoller:

  1. Vælg forudindstillingen med den ønskede protokol fra scanningsskærmen.
  2. Vælg Handlinger i nederste højre hjørne af skærmen.
  3. Vælg den ønskede protokol.
  4. Visningsvælgeren, der viser de relevante visninger for denne protokol, vises på skærmen.
  5. Vælg den visning, du vil scanne. 
  6. Der vises automatisk en mærkning nederst på scanningsskærmen for den valgte visning.
  7. Lav enten en optagelse eller et stillbillede.
  8. Efter billed- eller videooptagelse vises visningsvælgeren igen. Et afkrydsningsmærke angiver, at visningen allerede er optaget og mærket. 
  9. Vælg en visning for at fortsætte mærkningen. 

Bemærk: Alle visninger er valgfrie. Du kan vælge en hvilken som helst visning, inklusive visninger, du allerede har hentet, hvis du vil optage flere visninger af den zone.

Redigering af et visningsmærke for protokol:

  1. Vælg et visningsmærke for at aktivere redigering. Der vises en blyant ved siden af mærket.
  2. Hvis du vil flytte et visningsmærke, skal du trække mærket til den ønskede position, mens redigering er aktiv.
  3. Hvis du vil ændre et visningsmærke, skal du vælge blyanten. Visningsvælgeren vises igen, og der kan vælges en ny visning.

Du kan afslutte enhver protokol ved at vælge "Afslut arbejdsgang" i visningsvælgeren, afslutte den aktuelle forudindstilling, vælge X ved siden af knappen Lungeprotokol eller uploade en undersøgelse.

Bemærk: Når du afslutter en protokol, gemmes de billeder, der er optaget med protokollen, på undersøgelsesrullen til gennemgang og upload. Visningsvælgerens fremskridt vil dog blive nulstillet.

Var denne artikel en hjælp?
10 ud af 14 fandt dette nyttigt
Tak for din feedback

Vi beklager, at dit spørgsmål ikke blev besvaret. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os