Undersøgelsesbegrænsninger

Butterfly Enterprise-kunder kan indstille undersøgelsesbegrænsninger på arkivniveau. Det giver dig mulighed for at sikre, at alle nødvendige oplysninger dokumenteres, før en undersøgelse afsluttes, hvilket sikrer datakvaliteten og gør det lettere at fakturere for undersøgelser.

Bemærk, at undersøgelsesbegrænsninger ikke forhindrer, at undersøgelser uploades som udkast.

Sådan indstilles undersøgelsesbegrænsninger:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Vælg det arkiv, du vil tilføje begrænsninger for, på venstre side af skærmen.
  3. Vælg Arkivindstillinger på højre side af skærmen.
  4. Her kan du anvende følgende begrænsninger:
    • Kræv arbejdsliste for at færdiggøre undersøgelser: dette kræver, at brugerne knytter en undersøgelse til en patient fra en arbejdsliste for at færdiggøre den.
    • Kræv regneark for at færdiggøre undersøgelser: dette kræver, at brugerne udfylder et regneark for at færdiggøre en undersøgelse.
    • Kræv en attestationsmeddelelse for at færdiggøre undersøgelser: dette kræver, at kun udvalgte arkivmedlemmer kan "underskrive og afslutte" undersøgelsen. Disse medlemmer til modtage en attestationsmeddelelse, som du kan tilpasse i feltet nedenfor.
    • Kræv, at forfatteren anmoder om attestering: dette kræver, at alle undersøgelser i arkivet skal have en dokumenteret forfatter for at kunne anmode om attestering.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for de begrænsninger, du vil anvende til det aktuelle arkiv.

Hvis en bruger forsøger at anmode om attestering eller færdiggøre en undersøgelse, der mangler de påkrævede oplysninger, der er angivet ovenfor, vises der en valideringsfejl, som forhindrer dem i at anmode om attestering eller færdiggøre en undersøgelse. Når valideringsfejlene er løst og dokumenteret, kan undersøgelsen færdiggøres.