Brug af mærker

Butterfly Enterprise-kunder har adgang til at oprette, slette og bruge mærker i Butterfly Cloud. Mærker kan bruges til at markere scanninger af lignende anatomi, diagnose eller type. Mærker er søgbare og kan hjælpe med at organisere dine undersøgelser.

Mærker kan tilføjes til udkast eller afsluttede undersøgelser.

Sådan føjer du et mærke til en undersøgelse i mobilappen:

1. Hvis undersøgelsen uploades, skal du navigere til arkivskærmen og finde den undersøgelse, du vil redigere. Hvis undersøgelsen endnu ikke er uploadet, skal du udføre disse trin under uploadprocessen.
  2. Vælg de tre prikker i øverste højre hjørne af undersøgelsen. Vælg Tilføj mærker i pop op-vinduet.
  3. I vinduet kan du søge efter det mærke, du vil tilføje, ved at indtaste dets navn eller rulle gennem listen. Markér hvert mærke, du vil tilføje, og klik derefter på Udført for at tilføje dem.

Sådan føjer du et mærke til en undersøgelse på en computer:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Naviger til den undersøgelse, du vil tilføje mærker til.
  3. Vælg feltet med meddelelsen "Indtast for at søge efter mærker", og indtast derefter det nøgleord, du vil tilføje som et mærke. Søg efter det mærke, du vil tilføje, og vælg det for at føje det til undersøgelsen.