Vi er her for at hjælpe.

Flytte undersøgelsesindhold

Undersøgelser uploades nogle gange fejlagtigt sammen, eller det kan være nødvendigt at opdele flere undersøgelser på grund af din arbejdsgang.

Bemærk, at indholdet kun kan flyttes fra et udkast til et andet. Det er ikke muligt at flytte indhold mellem afsluttede undersøgelser.

Sådan flyttes indhold fra en undersøgelse til en anden i Butterfly iQ-appen:

  1. Naviger til arkivskærmen, og vælg den undersøgelse, du vil redigere.
  2. Vælg de tre prikker i øverste, højre hjørne på skærmen. Vælg Flyt indhold i pop op-vinduet.
  3. Hvis du vil flytte indhold fra den aktuelle undersøgelse til et andet udkast til undersøgelsen, skal du vælge Eksisterende udkast. Hvis du vil flytte indhold fra den aktuelle undersøgelse til et nyt udkast, skal du vælge Nyt udkast i samme arkiv.
  4. På det næste skærmbillede skal du vælge de optagelser, du vil flytte til det nye eller eksisterende udkast. Vælg Fortsæt.
  5. Hvis du valgte at oprette et nyt udkast, er det nye udkast nu oprettet i det samme arkiv, og du kan redigere, færdiggøre eller slette det efter behov. Vælg Vis nyt udkast for at navigere til det. Udkastet indeholder ingen patientoplysninger fra den tidligere undersøgelse.
  6. Hvis du valgte at flytte til et eksisterende udkast, skal du vælge det udkast, som du vil flytte indholdet til, og derefter vælge Bekræft. Vælg Vis udkast for at navigere til den undersøgelse, som du flyttede indholdet til. Bemærk, at der ikke overføres patientoplysninger fra et udkast til et andet.
Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 1 fandt dette nyttigt
Tak for din feedback

Vi beklager, at dit spørgsmål ikke blev besvaret. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os