Håndtering af mærker

Butterfly Enterprise-kunder har adgang til at oprette, slette og bruge mærker i Butterfly Cloud. Mærker kan bruges til at spore scanninger af lignende anatomi, kategorisere efter diagnose eller forbedre din arbejdsgang. Du kan bruge mærker til at kategorisere, søge efter og organisere undersøgelser.

Butterfly Enterprise leveres med foruddannede mærker ssåom "DVT", "Lunge" eller "Bursitis", for at gøre det lettere for dig at gennemgå og spore dine undersøgelser. Derudover kan du oprette og tilpasse dine egne mærker for at imødekomme din praksis behov.

Sådan oprettes et mærke:

Bemærk: kun Enterprise-administratorer kan oprette eller slette mærker.

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Vælg din avatar i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Enterprise-indstillinger.
  4. Vælg Mærker på venstre side af skærmen.
  5. Indtast det mærke, du vil oprette, i tekstfeltet.
  6. Vælg Tilføj for at oprette mærket.

Dit mærke vises på listen nedenfor.

Sådan slettes et mærke:

1. Log ind på Butterfly Cloud med dine loginoplysninger til Butterfly.
  2. Vælg din avatar i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Vælg Enterprise-indstillinger.
  4. Vælg Mærker på venstre side af skærmen.
  5. Naviger til det mærke, du vil slette, på listen over mærker.
  6. Klik på de tre prikker til højre for dit mærke.
  7. Vælg Slet mærke.