Ekspres scanningstilstand (via QR-kode)

Ekspres scanningstilstand er en valgfri funktion, der muliggør sikker, udbredt implementering af Butterfly iQ med delte mobile enheder.

Når Ekspres scanningstilstand er konfigureret, tillader den udbydere at scanne i et kommende plejemoment uden at indtaste SSO-legitimationsoplysninger.

Af sikkerhedshensyn forhindrer Ekspres scanningstilstand brugerne i at se tidligere uploadede undersøgelser. For at få adgang til disse oplysninger skal brugerne fuldt ud godkende ved hjælp af deres e-mailadresse og adgangskode.

Ekspres scanningstilstand komplimenteres af Sessionstimeout. Dette giver MDM-administratorer mulighed for at håndhæve en konfigurerbar timeout for delte mobile enheder via MDM-appkonfiguration.

Sådan scannes via Ekspres scanningstilstand:

1. Vælg en Butterfly iQ og en mobilenhed
  2. Åbn Butterfly iQ-appen
  3. Scan deres udbydersspecifikke QR-kode
  4. Scan og upload undersøgelsen og eller tilgå om nødvendigt uddannelsesindhold

Opsætning

krav

Aktivering af Ekspres scanningstilstand kræver tre forudsætninger:

1. Butterfly Enterprise
  2. Mobile enheder administreret af MDM (Mobile Device Management)
  3. QR-koder leveret af Butterfly

Når Ekspres scanningstilstand er konfigureret, vil brugerne se en mulighed for "Ekspres log ind" på virksomhedens login-side i deres Butterfly iQ Mobile App. Når brugerne er blevet konfigurerede, kan de scanne QR-mærkaten for at logge ind på Butterfly-applikationen.

Administrativ opsætning

1. Installer Butterfly iQ-appen til de ønskede enheder på dit MDM-system.
  2. Føj en brugerdefineret applikationskonfiguration til implementeringen, og anvend nøglen/værdiparret fra Butterfly Cloud i denne konfiguration.
    1. Attributnavn: SharedDevice.Secret
    2. Attributtype:  streng
    3. Værdi (fra Enterprise MDM-indstilling i Butterfly Cloud):  XXXXXX
    4. Bemærk: Butterfly anbefaler at bruge Ekspres scanningstilstand sammen med MDM Delt enhed, hurtig login og Butterfly iQ Sessionstimeout

Brugeropsætning

Hver QR-kode koder en uigennemsigtig, tilfældig identifikator, der er meningsløs, indtil den parres med en bestemt brugeridentitet. Brugere parrer deres egne QR-koder sikkert ved hjælp af følgende trin.

Sådan konfigureres din QR-kode:

1. Åbn Butterfly iQ-appen på en MDM-konfigureret mobilenhed.
  2. Når du er blevet dirigeret til virksomhedens log-in-side, vil du se to knapper:
    1. “Log ind med SSO”
    2. "Ekspres log ind".
  3. Vælg “Log ind med SSO” for at parre QR-koden.
  4. Hvis du er medlem af flere organisationer, bliver du bedt om at vælge din organisation. Vælg den organisation, som dine scanninger skal tilknyttes, når du bruger Ekspres scanningstilstand.
  5. Du bliver bedt om at indstille Ekspres scanningstilstand. Du kan altid springe denne mulighed over og vende tilbage til den senere. Vælg “Par kode” for at parre en kode.
  6. Hvis du bliver bedt om det, skal du aktivere Butterfly iQ-appen for at bruge kameraet.
  7. Scan din QR-kode.
  8. Derefter parres QR-koden.
  9. Næste gang du logger på, kan du logge ind ved at vælge "Ekspres log ind"

Sådan redigeres din parrede QR-kode:

Hvis du vil oprette parring, parre en anden QR-kode eller springe over parring af en QR-kode på din oprindelige opsætning, kan du gøre det i Butterfly iQ-appen ved at følge nedenstående trin:

1. Log ind på Butterfly iQ-appen SSO, og fortsæt derefter til indstillingsmenuen.
  2. Rul til sikkerhedssektionen, og vælg derefter "Ekspres log ind".
  3. Hvis en kode er parret, vises "Annuller parring af kode". Hvis der ikke er parret nogen kode, vises meddelelsen "Par kode".
    1. Hvis du vælger "Annuller parring af kode", parres den forrige kode. Du kan parre en ny kode ved at scanne en ny kode.
    2. Hvis du ikke har parret en kode, skal du vælge "Par kode" for at parre en ny kode.