Ekspres scanningstilstand (via QR-kode)

Ekspres scanningstilstand er en valgfri funktion, der muliggør sikker, udbredt implementering af Butterfly-appen med delte mobile enheder.

Når Ekspres scanningstilstand er konfigureret, giver den udbydere mulighed for at scanne i et kommende plejemoment uden at skulle indtaste SSO- og/eller Butterfly-legitimationsoplysninger.

Af sikkerhedshensyn forhindrer Ekspres scanningstilstand brugerne i at se tidligere uploadede undersøgelser. For at få adgang til disse oplysninger skal brugerne fuldt ud godkende ved hjælp af deres e-mailadresse og adgangskode.

Ekspres scanningstilstand komplimenteres af Sessionstimeout. Det betyder, at MDM-administratorer har mulighed for at gennemtvinge en konfigurerbar timeout for delte mobile enheder via MDM-appkonfiguration.

Sådan scannes via Ekspres scanningstilstand:

1. Hold din Butterfly-sonde og mobilenhed
  2. Åbn Butterfly-appen
  3. Scan deres udbyders specifikke QR-kode
  4. Scan, upload undersøgelsen og/eller tilgå om nødvendigt uddannelsesindhold

Opsætning

krav

Aktivering af Ekspres scanningstilstand kræver tre forudsætninger:

1. Butterfly Enterprise
  2. Mobile enheder administreret af Mobile Device Management (MDM)
  3. QR-koder leveret af Butterfly

Når Ekspres scanningstilstand er konfigureret, vil brugerne se en mulighed for "Ekspres log ind" på virksomhedens login-side i deres Butterfly-app. Når brugerne er blevet konfigurerede, kan de scanne QR-koden for at logge ind på Butterfly-appen.

Administrativ opsætning

1. Installer Butterfly-appen på de ønskede enheder i dit MDM-system.
  2. Føj en brugerdefineret applikationskonfiguration til implementeringen, og anvend nøglen/værdiparret fra Butterfly Cloud i denne konfiguration.
    1. Attributnavn: SharedDevice.Secret
    2. Attributtype:  streng
    3. Værdi (fra Enterprise MDM-indstilling i Butterfly Cloud):  XXXXXX
    4. Bemærk: Butterfly anbefaler at bruge Ekspres scanningstilstand sammen med MDM Delt enhed, hurtig login og Butterfly iQ Sessionstimeout

Brugeropsætning

Hver QR-kode koder en uigennemsigtig, tilfældig identifikator, der er meningsløs, indtil den parres med en bestemt brugeridentitet. Brugere parrer deres egne QR-koder sikkert ved hjælp af følgende trin.

Sådan konfigureres din QR-kode:

1. Åbn Butterfly-appen på en MDM-konfigureret mobilenhed.
  2. Når du er blevet dirigeret til virksomhedens login-side, vil du se en ekstra knap:
  • "Ekspres log ind".
  • Vælg “Log ind med SSO” eller “Log ind med Butterfly” for at parre QR-koden.
  • Hvis du er medlem af flere organisationer, bliver du bedt om at vælge din organisation. Vælg den organisation, som dine scanninger skal tilknyttes, når du bruger Ekspres scanningstilstand.
  • Du bliver bedt om at indstille Ekspres scanningstilstand. Du kan altid springe denne mulighed over og vende tilbage til den senere. Vælg “Par kode” for at parre en kode.
  • Hvis du bliver bedt om det, skal du aktivere Butterfly-appen for at bruge kameraet.
  • Scan din QR-kode.
  • Derefter parres QR-koden.
  • Næste gang du logger på, kan du logge ind ved at vælge "Ekspres log ind"
  • Sådan redigeres din parrede QR-kode:

Hvis du vil oprette parring, parre en anden QR-kode eller springe over parring af en QR-kode på din oprindelige opsætning, kan du gøre det i Butterfly-appen ved at følge nedenstående trin:

1. Log ind på Butterfly-appen ved hjælp af SSO- eller Butterfly-legitimationsoplysninger, og fortsæt derefter til indstillingsmenuen.
    2. Rul til sikkerhedssektionen, og vælg derefter "Ekspres log ind".
    3. Hvis en kode er parret, vises "Annuller parring af kode". Hvis der ikke er parret nogen kode, vises meddelelsen "Par kode".
      1. Hvis du vælger "Annuller parring af kode", parres den forrige kode. Du kan parre en ny kode ved at scanne en ny kode.
      2. Hvis du ikke har parret en kode, skal du vælge "Par kode" for at parre en ny kode.

*Ikke alle forudindstillinger, billeddannelsestilstande og funktioner er tilgængelige i alle lande. Tjek tilgængelighed i dit land.

980-21423-00 Rev A