Butterfly 2.4 - Android

Produktbemærkninger

Denne nye version giver nye funktioner for moder-foster-ultralydsovervågning:

• Genoptimerede forudindstillinger: OB 1/GYN og OB 2/3
  • Værktøj til beregning af gennemsnitlig placenta
  • Tilstand for fosterhjertelyd til at registrere, høre og måle føtal hjerterytme (kun USA, Canada; kun iQ+)

Nu kan du også opdele udkast til undersøgelser i flere dele eller flytte optagelser til andre undersøgelser.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for support, skal du gå til support.butterflynetwork.com. Tak, fordi du bruger Butterfly!

Kendte problemer

• TeleGuidance-opkald fungerer undertiden ikke, når de initieres. Hvis du afslutter og går ind i funktionen igen, løses problemet som regel.
  • I øjeblikket er en "normal" (højere energi) indstilling for obstetrik ikke tilgængelig for iQ+. Indstillingen "lav" er valideret til at producere diagnostisk acceptable billeder. Skift til "normal" i forudindstillingen for obstetrik øger ikke energien på nuværende tidspunkt.
  • Vi fraråder at lade sonden være tilsluttet til din mobile enhed, da det kan bevirke, at sondens batteri tømmes.
  • Brugere af Galaxy Tab S6 kan opleve suboptimale billedhastigheder i nogle forudindstillinger for M-tilstand.
  • IQ-sondebatteriet kan aflades, hvis sonden efterlades ubrugt i en periode. Det er mere nøjagtigt og det anbefales derfor at bestemme batteriniveauet ved at tilslutte sonden i modsætning til at trykke på sondeknappen for at se lysdioderne.
  • Android-brugere kan ikke markere alle underretninger som læst.
  • Miniaturevisningen af scanninger i Scanningsoptagelse kan se forvrænget ud. Dette påvirker ikke gemte data, og du kan klikke på miniaturen for at se det rette billede.
  • Indstillingen "Opret arkiv" vises muligvis for brugere uden administratorrettigheder, men disse brugere kan ikke oprette arkiver.
  • En bruger af iQ+ kan på en tablet (både iOS og Android) i forudindstillingen Lille organ se et omvendt trapezformet billede i 1 cm og 2 cm dybde. Selvom det er uventet, anbefales det at visualisere overfladiske strukturer med en dybde på 1-2 cm.