Brug af opgavelister

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne styre undersøgelser hurtigt og effektivt i din kliniske arbejdsgang. Med opgavelister kan du let finde de undersøgelser, der kræver handling. Opgavelister er tilgængelige med Enterprise Workflow.

De opgavelister, du har til rådighed, svarer til dine brugerindstillinger.

• Mine udkast: Denne opgaveliste viser dig alle de undersøgelser, der ikke er afsluttet, hvor du er opført som den primære forfatter.
  • Anmodet om min underskrift: Denne opgaveliste vises, hvis du har "Kan underskrive"-tilladelser og viser listen over de undersøgelser, hvor der er anmodet om din underskrift.
  • Kræver QA-gennemgang: Denne opgaveliste vises, hvis du har "Kan foretage QA"-tilladelser og viser listen over undersøgelser i den organisation, der kræver QA.

Sådan bruges opgavelister:

1. På venstre side af skærmen vises de opgavelister, der er tilgængelige for dig, oven over arkivlisten. Vælg den opgaveliste, du vil gennemgå.
  2. Fra opgavelisten kan du sortere de tilgængelige undersøgelser efter Nyeste først eller Ældst først eller vælge et givet datointerval for at identificere specifikke undersøgelser, der kræver handling.
  3. Vælg en undersøgelse fra opgavelisten for at åbne den, og fuldfør derefter den tilknyttede handling.
    • For "Mine udkast" afslutter denne handling undersøgelsen.
    • For "Anmodet om min underskrift" underskriver denne handling undersøgelsen.
    • For "Kræver QA-gennemgang" udfører denne handling QA for undersøgelsen.
  4. Når handlingen er afsluttet, vises undersøgelsen ikke længere på denne opgaveliste.
  5. Når du bruger opgavelister, kan du lettere skifte mellem skyorganisationer ved at klikke på organisationsnavnet øverst til venstre på skærmen.