Käyttöopas

Butterfly iQ/iQ+ -käyttöopas edustaa virallisia tietoja Butterfly iQ/iQ+ -ultraäänilaitteen käytöstä. Se sisältää kaikki Butterfly-laitteen turvallisen ja tehokkaan käytön kannalta tarpeelliset varoitus- ja käyttötiedot.

Butterfly iQ/iQ+ -tietokanta sisältää lisätietoja, jotka eivät ole välttämättömiä ultraäänianturin käytön kannalta.

Tarkastele uusinta Butterfly iQ:n/iQ+:n käyttöohjetta ja/tai lataa se valitsemalla alta soveltuva käyttöopas:

Butterfly iQ/iQ+

Butterfly iQ Vet iOS

Saat käyttöohjeen uusimman version myös:

• Butterfly iQ -mobiilisovelluksen asetuksista
  • napsauttamalla "Ohje"-valikkoa Butterfly-tilillä verkkoselaimessa