iQ:n käyttöopas

Butterfly iQ -käyttöopas edustaa virallisia tietoja Butterfly iQ -ultraäänilaitteen käytöstä. Se sisältää kaikki Butterfly iQ -laitteen turvallisen ja tehokkaan käytön kannalta tarpeelliset varoitus- ja käyttötiedot.

Butterfly iQ -tietokanta sisältää lisätietoja, jotka eivät ole välttämättömiä ultraäänianturin käyttöön.

Tarkastele uusinta Butterfly iQ:n käyttöohjetta ja/tai lataa se valitsemalla alta asianomainen käyttöopas:

Butterfly iQ

Butterfly iQ Vet iOS

Saat käyttöohjeen uusimman version myös:

• Butterfly iQ -mobiilisovelluksen asetuksista
  • napsauttamalla "Ohje"-valikkoa Butterfly-tilillä verkkoselaimessa