Useiden Butterfly-organisaatioiden käyttö

Voit olla jäsen useissa Butterfly-organisaatioissa. Jokaisella terveydenhuollon organisaatiolla saattaa olla oma jäsenyys, johon kuuluu arkistoja, jotka kuuluvat kyseisen organisaation potilaille ja käyttäjille. Eri jäsenyyksien välillä vaihtaminen on helppoa.

Miten vaihdan Butterfly-organisaatiosta toiseen?

Sovelluksessa:

1. Avaa Butterfly-sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Napsauta avatar-kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa.
  3. Nimesi alapuolella näkyy nykyinen organisaatiosi. Valitse toinen organisaatio napsauttamalla "Vaihda".

Verkkoselaimessa:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Napsauta avatar-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa. Nimesi alapuolella näkyy organisaatiosi nimi. Valitse toinen organisaatio napsauttamalla "Vaihda".

Mitä teen, jos kaappaan vahingossa tutkimuksen väärässä Butterfly-organisaatiossa?

Jos kaappaat vahingossa tutkimuksen väärän organisaation tilillä, poista tutkimus ja vaihda oikeaan organisaatioon.

Miten saan tiedon, jos minut kutsutaan jäseneksi uuteen organisaatioon?

Saat kutsun sähköpostiisi, jos sinut kutsutaan jäseneksi uuteen organisaatioon. Hyväksyttyäsi kutsun näet vaihtoehdon, jolla voit vaihtaa organisaatioita. Jos et näe "Vaihda"-vaihtoehtoa, et ehkä ole hyväksynyt uutta kutsua.

Mitä tapahtuu, jos vaihdan sähköpostiosoitteeni?

Jäsenyytesi ei muutu, vaikka vaihdat sähköpostiosoitettasi. Tilisi on edelleen jäsen kaikissa organisaatioissa, joissa se oli jäsen vanhalla sähköpostiosoitteella.