Järjestelmän osat

Anturi ja anturin laturi toimitetaan Butterflyn mukana. Ennen aloittamista jokainen osa on tunnistettava ja on varmistettava, että pakkauksesta ei puutu mitään.

Anturi

Butterfly-anturia saa käyttää vain Butterfly iQ -sovelluksen kanssa. Anturia ei saa yrittää yhdistää muihin ultraäänijärjestelmiin. Alla olevassa kuvassa ja taulukossa esitellään anturin osat.

Anturin osat

Anturin osat

Kohde Kuvaus Kohde Kuvaus
1 Linssi 5 Akkupainike
2 Keskilinjan merkki 6 Anturin ja kaapelin raja
3 Kohdistusmerkki 7 Mobiililaitteen kaapeli
4 Akun merkkivalot 8 Latauspinta

Butterfly iQ -sovellus

Butterfly iQ -sovelluksen pääasiallinen toiminto on yleiskäyttöinen diagnostinen kuvantaminen. Se on tarkoitettu pätevien ja koulutettujen terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön ihmiskehon anatomisten rakenteiden visualisointia ja mittaamista varten.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus ei ehkä ole saatavana App Storesta tai Google Playsta sijainnistasi riippuen. Kattava luettelo maista, joissa Butterfly iQ -sovellusta tuetaan, on nähtävissä artikkelissa Kuka voi ostaa Butterfly iQ -sovelluksen.

Anturin akkulaturi

Vain anturin mukana toimitettua laturia saa käyttää.

Kohde Kuvaus
1 Latauslevy
2 Latauskaapeli
3 Pistoke