Järjestelmän osat

Anturi ja anturin laturi toimitetaan Butterfly iQ™ -järjestelmän mukana. Ennen aloittamista jokainen osa on tunnistettava ja on varmistettava, että pakkauksesta ei puutu mitään.

Anturi

Butterfly iQ™ -anturia saa käyttää vain Butterfly iQ™ -sovelluksen kanssa. Anturia ei saa yrittää yhdistää muihin ultraäänijärjestelmiin. Alla olevassa kuvassa ja taulukossa esitellään anturin osat.

Anturin osat

Anturin osat

Kohde Kuvaus Kohde Kuvaus
1 Linssi 5 Akkupainike
2 Keskilinjan merkki 6 Anturin ja kaapelin raja
3 Kohdistusmerkki 7 Mobiililaitteen kaapeli
4 Akun merkkivalot 8 Latauspinta

Butterfly iQ™ -sovellus

Butterfly iQ™ -sovelluksen pääasiallinen toiminto on yleiskäyttöinen diagnostinen kuvantaminen. Se on tarkoitettu pätevien ja koulutettujen terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön ihmiskehon anatomisten rakenteiden visualisointia ja mittaamista varten.

Sovelluksen voi ladata maksutta Applen App Storesta. Sovellus ohjaa käyttäjän avaamaan Butterfly-tilin. Sovellusta ja Butterfly-tiliä tarvitaan henkilökohtaisen Butterfly iQ™ -ultraäänijärjestelmän käyttöön.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus ei ehkä ole saatavana App Storesta tai Google Playsta sijainnistasi riippuen. Kattava luettelo maista, joissa Butterfly iQ -sovellusta tuetaan, on nähtävissä artikkelissa Kuka voi ostaa Butterfly iQ -sovelluksen.

Anturin akkulaturi

Vain anturin mukana toimitettua laturia saa käyttää.

Kohde Kuvaus
1 Latauslevy
2 Latauskaapeli
3 Pistoke