Sovelluksen vianmääritys

Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos ongelma ei ratkea tässä esitettyjä neuvoja noudattamalla.

Sovellus kaatuu tai näyttö on pimeä tai jumittunut

1. Irrota anturi mobiililaitteesta.
  2. Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen.
  3. Varmista, että olet ladannut kaikki tallentamattomat tutkimukset Butterfly Cloudiin.
  4. Poista Butterfly iQ -sovellus mobiililaitteelta ja asenna se uudelleen.
  5. Yhdistä iQ takaisin mobiililaitteeseen.
  6. Ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja kuvaile ongelma, jos se jatkuu.

Sovellus ei käynnisty, kun anturi on kytketty

1. Irrota anturi mobiililaitteesta.
  2. Sulje sovellus ja käynnistä se uudelleen.
  3. Varmista, että olet ladannut kaikki tallentamattomat tutkimukset Butterfly Cloudiin.
  4. Poista Butterfly iQ -sovellus mobiililaitteelta.
  5. Käynnistä mobiililaite uudelleen.
  6. Asenna Butterfly iQ -sovellus uudelleen.
  7. Yhdistä iQ takaisin mobiililaitteeseen.

Sovellus ei tunnista anturia

Noudata kohdan Yhteysongelmien ratkaiseminen ohjeita.