Butterfly iQ -sovelluksen käyttöliittymä

Käyttöliittymän yleiskatsaus

Butterfly iQ -sovellus on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Sovellus on jaettu viiteen osioon, joista jokaisella on kuvake näytön alalaidan työkalupalkissa. Vasemmalta oikealle nämä ovat arkisto, koulutus, kuvannuksen käyttöliittymä, ilmoitukset ja profiili.

Arkisto

Ladatut tutkimukset tallennetaan tänne. Arkisto-näytöllä voit tarkastella ladattuja tutkimuksia, vaihtaa organisaatioiden välillä, hallita arkistoja ja tehdä muita toimintoja.

Education

Koulutusosio sisältää videokirjaston ja ultraäänen käyttöön liittyvää koulutusmateriaalia ammattilaisten opettamana. Sisältö on hyödyllistä, kun aloitat iQ:n käytön, halutessasi oppia uusia taitoja ja halutessasi käyttää edistyneempiä ominaisuuksia.

Kuvannuksen käyttöliittymä

Valitse sininen anturi-kuvake millä tahansa näytöllä sovelluksessa, niin pääset skannausnäytölle ja kuvannuksen käyttöliittymään.

Kuvannuksen käyttöliittymän alalaidan työkalupalkkia voidaan käyttää esiasetusten valintaan, kuvan pysäyttämiseen, kuvan kaappaamiseen ja tilan/työkalun valintaan.

Kuvannuksen käyttöliittymän ylälaidassa näkyy aina tiedot mekaanisesta indeksistä (MI) ja termisestä indeksistä (TI). Siirry sovelluksen muihin osioihin kuvannuksen käyttöliittymästä napauttamalla alas osoittavaa nuolta näytön vasemmassa yläkulmassa.

Esiasetukset

Esiasetukset ovat esimääritetty sarja kuvannuksen parametriarvoja. Kun esiasetus on valittu, Butterfly iQ -sovellus toimii automaattisesti vastaavan kuvaparametriarvojen sarjan mukaan. Käytettävissä olevat esiasetukset vastaavat kohdan Käyttöaiheet kliinisiä sovelluksia. Esiasetusten saatavuus voi vaihdella myös anturin, Butterfly-jäsenyyden tilan ja maantieteellisen sijainnin perusteella.

Tilat

Butterfly iQ/iQ+ -järjestelmässä on M-tila, B-tila, väridoppler, tehodoppler ja pulsoiva doppler. Pulsoiva doppler ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Mittaukset

Butterfly iQ/iQ+ -järjestelmällä voidaan tehdä kliinisiä mittauksia kaikissa käytettävissä olevissa tiloissa. Näitä mittoja ovat muun muassa etäisyys, aika, pinta-ala ja syke.

1. Käyttäjän avatar. Tässä näkyy käyttäjän kuva, jos se on ladattu. Muussa tapauksessa tässä näkyvät käyttäjän nimikirjaimet.
  2. Termisen indeksin (TI), mekaanisen indeksin (MI) ja kuvataajuuden (Hz) arvot. Huomaa, että Hz ei tarkoita taajuutta.
  3. Anturin akkukuvake
  4. Anturin lämpötilakuvake
  5. Käytössä oleva esiasetus (lyhenne)
  6. Kuvakela. Kuvakkeessa oleva numero osoittaa kuvakelassa tällä hetkellä olevien kuvien ja leikkeiden lukumäärän.
  7. Anturin suuntamerkki
  8. Kuvanäytön alue
  9. Viivoitin. Näyttää kuvan syvyyden senttimetreissä. Kun kuvaa zoomataan, viivoitinta säädetään vastaavasti.
  10. Esiasetusten valinta
  11. Pysäytyksen säätö
  12. Taltioi leike (video)
  13. Toiminnon valinta. Tätä napsauttamalla käyttäjä voi vaihtaa tiloja ja tehdä muita toimintoja.

Ilmoitukset

Täällä ovat ilmoitukset tärkeistä päivityksistä ja tieto siitä, kun kollegasi merkitsevät sinut kommenttiin tai kommentoivat seuraamaasi tutkimusta.

Profiili

Profiilinäytöllä näet tilisi tiedot ja kutsukoodisi kollegalle lähetettävään kutsuun ja voit tehdä anturin diagnostisen testin sekä nähdä muita tietoja. Profiilissasi on myös asetusvalikko, jossa voit määrittää monia järjestelmän asetuksista.