Kuvannuksen käyttöliittymä

Käyttöliittymän yleiskatsaus

Sovelluksen käyttöliittymän ylälaidassa näkyy aina tiedot mekaanisesta indeksistä (MI) ja termisestä indeksistä (TI).

Näytön alalaidan työkalupalkki muuttuu Butterfly-tilauksen tason ja käytettävän sovellusversion mukaan.

Näytön alalaidan työkalupalkkia voidaan käyttää esiasetusten valintaan, kuvan pysäyttämiseen, kuvan kaappaamiseen ja tilan/työkalun valintaan.

Esiasetukset

Esiasetukset ovat esimääritetty sarja kuvaparametriarvoja. Kun esiasetus on valittu, Butterfly iQ -sovellus toimii automaattisesti vastaavan kuvaparametriarvojen sarjan mukaan. Käytettävissä olevat esiasetukset vastaavat kohdan Käyttöaiheet kliinisiä sovelluksia. Esiasetusten saatavuus voi vaihdella myös anturin, Butterfly-jäsenyyden tilan ja maantieteellisen sijainnin perusteella.

Tilat

Butterfly iQ/iQ+ -järjestelmässä on M-tila, B-tila, väridoppler, tehodoppler ja pulsoiva doppler. Pulsoiva doppler ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

Mittaukset

Butterfly iQ/iQ+ -järjestelmällä voidaan tehdä kliinisiä mittauksia kaikissa käytettävissä olevissa tiloissa. Näitä mittoja ovat muun muassa etäisyys, aika, pinta-ala ja syke.

Kuvannuksen käyttöliittymä

1. Käyttäjän avatar. Tässä näkyy käyttäjän kuva, jos se on ladattu. Muussa tapauksessa tässä näkyvät käyttäjän nimikirjaimet.
  2. Termisen indeksin (TI), mekaanisen indeksin (MI) ja kuvataajuuden (Hz) arvot. Huomaa, että Hz ei tarkoita taajuutta.
  3. Anturin akkukuvake
  4. Anturin lämpötilakuvake
  5. Käytössä oleva esiasetus (lyhenne)
  6. Kuvakela. Kuvakkeessa oleva numero osoittaa kuvakelassa tällä hetkellä olevien kuvien ja leikkeiden lukumäärän.
  7. Anturin suuntamerkki
  8. Kuvanäytön alue
  9. Viivoitin. Näyttää kuvan syvyyden senttimetreissä. Kun kuvaa zoomataan, viivoitinta säädetään vastaavasti.
  10. Esiasetusten valinta
  11. Pysäytyksen säätö
  12. Taltioi leike (video)
  13. Toiminnon valinta. Tätä napsauttamalla käyttäjä voi vaihtaa tiloja ja tehdä muita toimintoja.