Uuden tutkimuksen aloittaminen

Miten uusi tutkimus aloitetaan?

1. Yhdistä -anturi mobiililaitteeseen.
  2. Rekisteröi laitteesi ja päivitä sen laiteohjelmisto pyydettäessä.
  3. Anturi käyttää oletusasetuksina viimeksi käytettyä esiasetusta. Vaihda esiasetus halutessasi.
  4. Käytä väliaineena ultraäänigeeliä.
  5. Aloita skannaaminen.

Miten esiasetuksia muutetaan?

Muuta tutkimuksen esiasetuksia napauttamalla Esiasetukset-painiketta näytön vasemmassa alakulmassa.

Huomaa:

• Butterfly iQ -anturin pään sivussa on korotettu kohdistusmerkki.
  • Anturin kohdistusmerkki näytetään myös kuvanäytössä. Kohdistus vaihtuu toiselle puolelle, kun kuvanäytössä valitaan anturin kohdistusmerkki.