Vahvistuksen, syvyyden ja aikakompensoinnin säätäminen

Miten vahvistusta säädetään?

1. Aktivoi Vahvistus-säädin koskettamalla mitä tahansa kohtaa näytössä ja liu’uttamalla sormea vasemmalle tai oikealle.
  2. Kun Gain (Vahvistus) -säädin on näkyvissä, nosta tai laske vahvistusta siirtämällä sormea oikealle tai vasemmalle.
  3. Kun säätö on tehty, kosketa mitä tahansa kohtaa Gain (Vahvistus) -säätimen ulkopuolella tai yksinkertaisesti odota, kunnes säädin ei ole enää aktiivinen.

Miten syvyyttä säädetään?

1. Aktivoi Syvyys-säädin koskettamalla mitä tahansa kohtaa näytössä ja liu’uttamalla sormea ylös- tai alaspäin.
  2. Kun Depth (Syvyys) -säädin on näkyvissä, nosta tai laske vahvistusta siirtämällä sormea ylös- tai alaspäin.
  3. Kun säätö on tehty, kosketa mitä tahansa kohtaa Syvyys-säätimen ulkopuolella tai odota, kunnes säädin ei ole enää aktiivinen.

Miten aikakompensointia säädetään?

1. Aktivoi Vahvistus-säädin koskettamalla mitä tahansa kohtaa näytössä ja liu’uttamalla sormea vasemmalle tai oikealle. Kun Vahvistus-säädin on aktiivinen, Aikakompensointi-säädin näkyy näytön alaosassa.
  2. Kuvaa säädetään tarvittaessa Near (Lähellä)-, Mid (Keskellä)- ja Far (Kaukana) -liukusäätimillä ja prosenttia nostetaan tai lasketaan siirtämällä sormea oikealle tai vasemmalle.
  3. Napauta tarvittaessa Palauta-painiketta palauttaaksesi Lähellä-, Keskellä- ja Kaukana-liukusäätimet 50 prosenttiin (oletusasetus).
  4. Kun säädöt on tehty, valitse Done (Valmis).