Butterfly Cloud -palveluun lataaminen

Miten tutkimus ladataan?

1. Kun ultraäänikuvat on otettu, valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kuvakela. Näyttöön avautuu Tutkimus-näyttö.
  2. Aloita lataaminen valitsemalla "Tallenna".

Yksittäisten skannausten valitseminen ja valinnan poisto tutkimuksessa:

1. Napsauta skannausikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa numeroa, kun haluat tallentaa tutkimuksen.
  2. Anna potilaan tiedot ja mahdolliset huomautukset tutkimuksesta.
  3. Napsauta oikealta "Tallenna".
  4. Valitse näytöltä arkisto, johon tutkimus tallennetaan.
  5. Arkistoluettelon alla on kaikki tutkimuksen videot ja kuvat. Jos videon tai kuvan kohdalla on merkki, se tallennetaan tutkimukseen. Napauta niitä kuvia ja videoita, joita et halua tallentaa tutkimukseen.

Tutkimuksen tallentamisen jälkeen yksittäisiä skannauksia ei voi siirtää tai poistaa. Mahdollisuus yksittäisten skannausten poistamiseen on tulossa myöhemmin.

Ohjeet tutkimuksen lataamiseen saat alla olevalta videolta.