Kuvanlaadun vianmääritys

Jos sinulla on kuvanlaatuun liittyvä ongelma, erityisesti skannauksen aikana, suositellaan seuraavia vaiheita:

Poista Muista viimeisin syvyys ja vahvistus -asetus käytöstä

• Avaa profiilisi napsauttamalla sovelluksessa alareunan työkalupalkista käyttäjäkuvaa. Tarkista asetuksista, onko "Muista viimeisin syvyys ja vahvistus" -asetus käytössä. Jos on, ota asetus pois käytöstä.

Palauta kuvannusparametrit oletusarvoihin.

• Siirry takaisin kuvannuksen käyttöliittymään, vaihda hetkeksi toiseen esiasetukseen ja sitten takaisin käyttämääsi esiasetukseen. Tämä palauttaa kuvannusparametrit oletusarvoihin.

Varmista, että olet valinnut sopivan esiasetuksen.

• Varmista, että asianmukainen esiasetus on käytössä ja syvyys on asianmukainen skannattuun anatomiaan nähden.
  • Lisätietoja oikean esiasetuksen valitsemisesta saat tästä videosta.

Säädä kirkkautta.

• Varmista, että näytön kirkkaus on suositellulla asetuksella 65 %.

Lisää ultraäänigeeliä.

Tee diagnostiikkatesti.

Jos kuvan laatu ei edelleenkään vastaa odotuksiasi, ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja liitä mukaan esimerkkejä kuvista, joissa ongelma ilmenee

Älä poista ja asenna Butterfly-sovellusta uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteytä Butterflyn tukeen ja anna tarkat tiedot ongelmasta, mukaan lukien sähköpostiosoite, jolla kirjaudut sovellukseen. Varmista, että viestisi ei sisällä suojattuja terveystietoja.