Kuvannusongelmien vianmääritys

Kuvan laatu on heikko

• Valitse sovelluksessa avatar-kuvasi skannausnäytön vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten asetusten rataskuvake arkistonäytön vasemmasta yläkulmasta. Tarkista, onko "Muista viimeisin syvyys ja vahvistus" käytössä. Jos on, ota asetus pois käytöstä.
  • Vaihda hetkeksi toiseen esiasetukseen ja sitten takaisin käyttämääsi esiasetukseen. Tämä palauttaa kuvannusparametrit oletusarvoihin.
  • Varmista, että asianmukainen esiasetus on käytössä ja syvyys on asianmukainen skannattuun anatomiaan nähden.
  • Varmista, että näytön kirkkaus on suositellulla asetuksella 65 %.
  • Varmista, että käytössä on riittävä määrä hyväksyttyä ultraäänigeeliä.
  • Selvitä, onko anturissa vikaa, suorittamalla anturin diagnostinen testi.
  • Jos kuvan laatu ei edelleenkään vastaa odotuksiasi, ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja liitä mukaan esimerkkejä kuvista, joissa ongelma ilmenee

Tutkimus ei siirry eteenpäin lähtevien kansiosta

1. Kytke mobiililaite lentokonetilaan.
  2. Odota muutama minuutti.
  3. Sammuta lentokonetila ja muodosta yhteys mobiilidataan tai WiFi-verkkoon.
  4. Varmista, että mobiiliyhteys tai WiFi-yhteys on riittävän vahva.
  5. Siirry Butterfly-sovellukseen.
    • Jos käytössäsi ei ole WiFi-yhteyttä ja käytät mobiilidataa, avaa Butterfly iQ -sovellus ja napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa avatar-kuvaketta. Napsauta sitten vasemmassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta, josta pääset asetuksiin. Varmista, että "Lataa tutkimukset matkapuhelimella" -asetus on käytössä.
  6. Napsauta avatar-kuvaketta skannausnäytön vasemmassa yläkulmassa. Näet ilmoituksen, että Lähtevät-kansiossa on tutkimuksia, jos tutkimuksesi eivät ole latautuneet automaattisesti. Napsauta tätä ilmoitusta.
  7. Napsauta tutkimuksen/tutkimusten kohdalla "Yritä uudelleen".

Jos ongelma jatkuu, ota yhteytä Butterflyn tukeen ja anna tarkat tiedot ongelmasta, mukaan lukien sähköpostiosoite, jolla kirjaudut sovellukseen.