Kuvannusongelmien vianmääritys

Kuvan laatu on heikko

• Avaa profiilisi napsauttamalla sovelluksessa alareunan työkalupalkista käyttäjäkuvaa. Tarkista asetuksista, onko "Muista viimeisin syvyys ja vahvistus" -asetus käytössä. Jos on, ota asetus pois käytöstä.
  • Siirry takaisin kuvannuksen käyttöliittymään, vaihda hetkeksi toiseen esiasetukseen ja sitten takaisin käyttämääsi esiasetukseen. Tämä palauttaa kuvannusparametrit oletusarvoihin.
  • Varmista, että asianmukainen esiasetus on käytössä ja syvyys on asianmukainen skannattuun anatomiaan nähden.
  • Varmista, että näytön kirkkaus on suositellulla asetuksella 65 %.
  • Varmista, että käytössä on riittävä määrä hyväksyttyä ultraäänigeeliä.
  • Selvitä, onko anturissa vikaa, suorittamalla anturin diagnostinen testi.
  • Jos kuvan laatu ei edelleenkään vastaa odotuksiasi, ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja liitä mukaan esimerkkejä kuvista, joissa ongelma ilmenee

Tutkimus ei siirry eteenpäin lähtevien kansiosta

1. Kytke mobiililaite lentokonetilaan.
  2. Odota muutama minuutti.
  3. Sammuta lentokonetila ja muodosta yhteys mobiilidataan tai WiFi-verkkoon.
  4. Varmista, että mobiiliyhteys tai WiFi-yhteys on riittävän vahva.
  5. Siirry Butterfly-sovellukseen.
    • Jos käytössäsi ei ole WiFi-yhteyttä ja käytät mobiilidataa, siirry näytön oikeasta alakulmasta asetuksiin. Varmista asetuksissa, että "Lataa tutkimukset matkapuhelimella" -asetus on käytössä.
  6. Siirry takaisin skannausnäytölle napsauttamalla sinistä anturi-kuvaketta. Näet ilmoituksen, että Lähtevät-kansiossa on tutkimuksia, jos tutkimuksesi eivät ole latautuneet automaattisesti. Napsauta tätä ilmoitusta.
  7. Napsauta tutkimuksen tai tutkimusten kohdalla "Yritä uudelleen".

Älä poista ja asenna Butterfly-sovellusta uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteytä Butterflyn tukeen ja anna tarkat tiedot ongelmasta, mukaan lukien sähköpostiosoite, jolla kirjaudut sovellukseen. Varmista, että viestisi ei sisällä suojattuja terveystietoja.