Anturin diagnostisen testin tekeminen

Butterfly iQ -järjestelmässä voidaan tehdä käyttäjän käynnistämiä diagnostisia testejä, joiden tarkoitus on arvioida järjestelmän käyttövalmius. Huomaa, että mitkään testit eivät voi taata suorituskykyä tai havaita väärinkäyttöä, vaurioita tai vikaa, joka on ilmennyt edellisen testin suorittamisen jälkeen.

Diagnostinen testi on tehtävä säännöllisin väliajoin. Normaalissa käytössä suositellaan kuukausittaista testaamista.

Diagnostisessa testissä järjestelmä käy läpi sarjan diagnostisia testejä ja ilmoittaa käyttäjälle, kun kaikki testit on saatettu loppuun onnistuneesti.

Anturin diagnostinen testi tehdään seuraavasti:

1. Varmista, että anturi on yhdistetty mobiililaitteeseen.
  2. Valitse kuvanäytön vasemmasta yläkulmasta käyttäjän avatar (tai nimikirjaimet).
  3. Napauta ⚙, joka avaa Asetukset-näytön.
  4. Napauta Oma iQ, joka avaa Oma iQ -näytön.
  5. Aloita testi napauttamalla Suorita diagnostiikka ja valitse sen jälkeen Aloita anturin diagnostiikka.
    • Jos testi onnistuu, järjestelmä näyttää viestin, jossa ilmoitetaan, että järjestelmä on läpäissyt testin. Tulokset voi lähettää Butterflyn tukeen napauttamalla Lähetä tulokset tukeen.
    • Jos testi epäonnistuu, Lähetä tulokset Butterfly-tukeen.