Kuvien kaappaaminen ja taltioiminen

Kun kuva kaapataan tai videoleike taltioidaan, Capture Reel (Kuvakela) tallentaa kuvan automaattisesti.

Kuvien kaappaaminen

Kun tutkimus aloitetaan, käyttäjä voi välittömästi skannata anturilla. Butterfly-jäsenet voivat myös kaapata kuvia ja tallentaa ne Cloud-palveluun.

Kuva kaapataan seuraavasti:

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Kaappaa kuva napauttamalla kameran kuvaa.
  3. Palaa tosiaikaiseen kuvaamiseen napauttamalla lumihiutaleen kuvaa uudelleen.

Leikkeen taltioiminen

Taltiointiominaisuudella tutkimuksesta otetaan ja tallennetaan leike. Taltioinnin oletusaika on 60 sekuntia, jos käyttäjä ei manuaalisesti pysäytä taltiointia.

Leike taltioidaan seuraavasti:

1. Aloita taltiointi napauttamalla videokameran kuvaa.
  2. Kun taltiointi on valmis, lopeta taltiointi napauttamalla punaista neliötä.

Kuvakelan käyttäminen

Capture Reel (Kuvakela) tallentaa kaikki kaapatut kuvat ja leikkeet. Käyttäjä voi näyttää tutkimuksen kuvia ja leikkeitä, arkistoida tutkimuksen, tallentaa kuvia myöhempää käyttöä varten ja poistaa sarjan kuvia ja leikkeitä tutkimuksesta.

Kuvakelaa käytetään seuraavasti:

1. Napauta numeroruutua, jossa on siniset ääriviivat. Numeron pitäisi vastata ottamiesi kaapattujen kuvien määrää.
  2. Käyttämästäsi laitteesta riippuen saatat joutua vierittämään alaspäin, jotta Capture Reel (kuvakela) näkyy näytön alareunassa.
  3. Kun olet Capture Reelissä, voit:
  • Näytä kuvat ja leikkeet.
  1. Napsauta kaappausta nähdäksesi sen. Näytä kelan edellinen ja seuraava kohde pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle.
  • Kohteiden poistaminen Capture Reelistä.
    1. Napsauta "Muokkaa" Capture Reelin oikeassa yläkulmassa, kohdan #capture(s)' vieressä.
    2. Poista kaikki kohteet napsauttamalla "Valitse kaikki" tai napauta sieppauksia, jotka haluat poistaa.
    3. Napsauta "Poista" näytön alareunassa
    4. Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistamisen.
  • Kuvien tallentaminen myöhempää käyttöä varten
    1. Jos olet ottanut kuvia, jotka on jaettava eri tutkimuksiin, voit tallentaa ne myöhempää käyttöä varten. Ladattuasi tutkimuksen järjestelmään kaappaukset kuuluvat seuraavaan tutkimukseen.
    2. Napsauta "Muokkaa" Capture Reelin oikeassa yläkulmassa, kohdan #capture(s)' vieressä.
    3. Napauta "Valitse" kaappauksissa, jotka haluat tallentaa myöhempää käyttöä varten.
    4. Napsauta "Tallenna myöhempää käyttöä varten" näytön alareunassa
    5. Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan päätöksen.
  • Tallenna tutkimus arkistoon.
  •  [Video: Butterfly iQ – Oppaat – Kaappaa ja tallenna: Butterfly iQ – Oppaat – Kaappaa ja tallenna]

Videoleikkeiden aikarajan asettaminen

Voit asettaa Butterfly iQ -sovelluksella kaapattaville videoille oletusajan tai enimmäisajan. Toimi seuraavasti:

1. Varmista App Storesta tai Google Play Storesta, että Butterfly iQ -sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
    2. Kytke Butterfly kiinni mobiililaitteeseen.
    3. Siirry skannausnäytölle.
    4. Paina videokameran kuvaketta muutaman sekunnin ajan.
    5. Valitse videoleikkeelle haluamasi enimmäispituus.

Lisää joustavuutta ja käyttömukavuutta yhdistämällä tämän ominaisuuden käyttö Kaappaa kuvia Butterfly-anturin painikkeella -ominaisuuteen. Valitse Käynnistä/pysäytä filmileike halutuksi toiminnoksi, kun otat ominaisuuden käyttöön, ja valitse filmileikkeen enimmäispituus. Sen jälkeen voit tallentaa haluamasi pituisen filmileikkeen painamalla anturin painiketta kerran.

Voit poistaa asetuksen muuttamalla filmileikkeen enimmäispituudeksi 60 sekuntia, mikä on suurin sallittu pituus.