Kuvien kaappaaminen ja taltioiminen

Kun kuva kaapataan tai videoleike taltioidaan, Capture Reel (Kuvakela) tallentaa kuvan automaattisesti.

Kuvien kaappaaminen

Kun tutkimus aloitetaan, käyttäjä voi välittömästi skannata anturilla. Butterfly-jäsenet voivat myös kaapata kuvia ja tallentaa ne Cloud-palveluun.

Kuva kaapataan seuraavasti:

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Kaappaa kuva napauttamalla kameran kuvaa.
  3. Palaa tosiaikaiseen kuvaamiseen napauttamalla lumihiutaleen kuvaa uudelleen.

Leikkeen taltioiminen

Taltiointiominaisuudella tutkimuksesta otetaan ja tallennetaan leike. Taltioinnin oletusaika on 60 sekuntia, jos käyttäjä ei manuaalisesti pysäytä taltiointia.

Leike taltioidaan seuraavasti:

1. Aloita taltiointi napauttamalla videokameran kuvaa.
  2. Kun taltiointi on valmis, lopeta taltiointi napauttamalla punaista neliötä.

Kuvakelan käyttäminen

Capture Reel (Kuvakela) tallentaa kaikki kaapatut kuvat ja leikkeet. Käyttäjä voi näyttää tutkimuksen kuvia ja leikkeitä, arkistoida tutkimuksen ja poistaa sarjan kuvia ja leikkeitä tutkimuksesta.

Kuvakelaa käytetään seuraavasti:

1. Valitse Capture Reel (Kuvakela).
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Näytä kuvat ja leikkeet. Kelan edellinen ja seuraava kohde voidaan näyttää pyyhkimällä vasemmalle ja oikealle.
    • Tallenna tutkimus arkistoon.
    • Kaikki kohteet poistetaan kuvakelasta napauttamalla Poista kuvat. Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistamisen. Sarjan poistaminen poistaa kaikki kuvat ja leikkeet kuvakelasta.