Kuvien kaappaaminen ja taltioiminen

Kun kuva kaapataan tai videoleike taltioidaan, Capture Reel (Kuvakela) tallentaa kuvan automaattisesti.

Kuvien kaappaaminen

Kun tutkimus aloitetaan, käyttäjä voi välittömästi skannata anturilla. Butterfly-jäsenet voivat myös kaapata kuvia ja tallentaa ne Cloud-palveluun.

Kuva kaapataan seuraavasti:

1. Pysäytä kuva napauttamalla lumihiutaleen kuvaa.
  2. Kaappaa kuva napauttamalla kameran kuvaa.
  3. Palaa tosiaikaiseen kuvaamiseen napauttamalla lumihiutaleen kuvaa uudelleen.

Leikkeen taltioiminen

Taltiointiominaisuudella tutkimuksesta otetaan ja tallennetaan leike. Taltioinnin oletusaika on 60 sekuntia, jos käyttäjä ei manuaalisesti pysäytä taltiointia.

Leike taltioidaan seuraavasti:

1. Aloita taltiointi napauttamalla videokameran kuvaa.
  2. Kun taltiointi on valmis, lopeta taltiointi napauttamalla punaista neliötä.

Kuvakelan käyttäminen

Capture Reel (Kuvakela) tallentaa kaikki kaapatut kuvat ja leikkeet. Käyttäjä voi näyttää tutkimuksen kuvia ja leikkeitä, arkistoida tutkimuksen ja poistaa sarjan kuvia ja leikkeitä tutkimuksesta.

Kuvakelaa käytetään seuraavasti:

1. Valitse Capture Reel (Kuvakela).
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Näytä kuvat ja leikkeet. Kelan edellinen ja seuraava kohde voidaan näyttää pyyhkimällä vasemmalle ja oikealle.
    • Tallenna tutkimus arkistoon.
    • Kaikki kohteet poistetaan kuvakelasta napauttamalla Poista kuvat. Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistamisen. Sarjan poistaminen poistaa kaikki kuvat ja leikkeet kuvakelasta.

Videoleikkeiden aikarajan asettaminen

Voit asettaa Butterfly iQ -sovelluksella kaapattaville videoille oletusajan tai enimmäisajan. Toimi seuraavasti:

1. Varmista App Storesta tai Google Play Storesta, että Butterfly iQ -sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
  2. Kytke Butterfly kiinni mobiililaitteeseen.
  3. Siirry skannausnäytölle.
  4. Paina videokameran kuvaketta muutaman sekunnin ajan.
  5. Valitse videoleikkeelle haluamasi enimmäispituus.

Lisää joustavuutta ja käyttömukavuutta yhdistämällä tämän ominaisuuden käyttö Kaappaa kuvia Butterfly-anturin painikkeella -ominaisuuteen. Valitse Käynnistä/pysäytä filmileike halutuksi toiminnoksi, kun otat ominaisuuden käyttöön, ja valitse filmileikkeen enimmäispituus. Sen jälkeen voit tallentaa haluamasi pituisen filmileikkeen painamalla anturin painiketta kerran.

Voit poistaa asetuksen muuttamalla filmileikkeen enimmäispituudeksi 60 sekuntia, mikä on suurin sallittu pituus.