Jäsenyys

Mikä on Butterfly-jäsenyys?

Skannauksen aloittaminen edellyttää Butterfly-jäsenyyttä, koska se sisältää tunnistetiedot, joita käytetään Butterfly iQ -sovellukseen kirjautumiseen. Jäsenyys toimii käyttölisenssinä, jonka avulla voit käyttää anturia.

Butterfly-jäsenenä saat käyttöösi rajattoman turvallisen tallennustilan tutkimuksille, anonymisoidun tutkimusten jakamisen, turvallisen Cloud-palvelun, jota voit käyttää mobiililaitteelta tai tietokoneelta, DICOM-yhteyden ja Education-portaalin käyttöoikeuden.

Hinnoittelutiedot ja täydellinen luettelo ominaisuuksista on täällä.

Onko jäsenyys pakollinen?

Uuden Butterfly iQ-, iQ+- tai iQ Vet- laitteen osto edellyttää Butterfly iQ -jäsenyyden ostoa. Ensimmäisen vuoden jälkeen, jos Pro-jäsen ei enää uusi jäsenyyttään, menettää hän käyttöoikeuden vain jäsenille tarkoitettuihin ominaisuuksiin, kuten DICOM-yhteyden, tutkimusten jakamisen ja koulutusportaalin. Jo tallennettuja tutkimuksia voi edelleen käyttää, mutta uusia tutkimuksia ei voi tallentaa. iQ toimii tällöin vain live view -tilassa, jossa voi käyttää B-tilaa ja väridoppleria.

Lisätietoja saat lukemalla syvällisen yhteenvedon kunkin jäsenyystason ominaisuuksista. Napsauta tästä nähdäksesi eläinlääketieteellisen version.

Tarvitsen apua jäsenyystason valinnassa

Pro Individual -jäsenyys on luultavasti paras valinta, jos olet ostamassa yhtä anturia, jota käytät yksin. Tämä on tarkoitettu yksin toimiville lääkäreille.

Jos olet ostamassa useampia antureita samassa yrityksessä tai samalla klinikalla toimiville ihmisille, haluat luultavasti hankkia Pro Team -jäsenyyden, jossa voit luoda jokaiselle käyttäjälle oman tilin. Kaikki Pro Team -jäsenet käyttävät samaa arkistoa ja voivat hyödyntää työkirjoja ja tiimikommentointia, mikä parantaa yhteistyötä ja dokumentointia.

Suosittelemme hankkimaan Pro Individual -jäsenyyden vuodeksi, jos harkitset Pro Individual- ja Pro Team -jäsenyyksien välillä. Voit aina päivittää jäsenyyden tiimille ja ostaa lisää antureita myöhemmin.

Jos haluat ostaa jäsenyyden yli 5–10 käyttäjälle, suosittelemme tutustumaan Medical Education- ja Enterprise-jäsenyyksiin.

Voinko olla jäsenenä tiimissä, vaikka minulla on oma tilaus?

Kyllä. Voit kuulua niin moneen tiimiin kuin haluat sen lisäksi, että sinulla on henkilökohtainen tilaus.

Lisätietoa siitä, miten liität tiliisi useita eri organisaatioita, saat täältä.