Yhteensopivat laitteet

Butterfly iQ -sovellus on ladattava yhteensopivaan mobiililaitteeseen, jotta Butterfly iQ -anturia voidaan käyttää.

Butterfly iQ:n mukana toimitetaan joko Lightning- tai USB-C-liitin, ja se on yhteensopiva Apple- ja Android-laitteiden kanssa.

Butterfly iQ Vet on yhteensopiva vain Apple-laitteiden kanssa.

Adaptereita ei tueta. Alla on luettelo yhteensopivista mobiililaitteista.

Huomaa, että laitteistovaatimuksista johtuen Butterfly TeleGuidance on saatavana vain tietyissä laitteissa. Butterfly TeleGuidancen kanssa yhteensopivien laitteiden luettelo on saatavissa täältä.

Apple iOS

Butterfly iQ -sovellusta varten sinulla on oltava Apple iOS 12.0 tai uudempi. Sovellus ei ole yhteensopiva iOS:n beta-versioiden kanssa. iOS 12:n tuki loppuu lokakuussa, kun Butterfly iQ -sovellus v1.24 julkaistaan. Päivitä mobiililaitteesi noudattamalla täällä olevia ohjeita.

Lightning:

• iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPad Pro (12,9 tuumaa) (1. ja 2. sukupolvi)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Pro (9,7 tuumaa)
  • iPad (5., 6. ja 7. sukupolvi)
  • iPad Air 3. sukupolvi
  • iPad mini 5. sukupolvi
  • iPod Touch 7. sukupolvi (ei suositeltu)

USB-C:

• iPad Pro (12,9 tuumaa) (3. ja 4. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa) (1. ja 2. sukupolvi)

Samsung-laitteet

Butterfly iQ:n käyttö USB-C-liitännällä Samsungin mobiililaitteissa vaatii Android-version 9 tai uudemman.

• Samsung Galaxy S8 International Edition (mallit SM-G950F ja SM-G950FD)
  • Samsung Galaxy S8+ International Edition (mallit SM-G955F & SM-G955FD)
  • Samsung Galaxy S9
  • Samsung Galaxy S9+
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S10 Lite
  • Samsung Galaxy S10 US Edition (mallit SM-G973U & SM-G973U1)*
  • Samsung Galaxy S10+ US Edition (malli SM-G97U)*
  • Samsung Galaxy S10e US Edition (malli SM-G97U)*
  • Samsung Galaxy Note 10 US Edition (mallit SM-N970U & SM-N970U1)*
  • Samsung Galaxy Note 10+ US Edition (mallit SM-N975U & SM-N975U1)*
  • Samsung Galaxy S10 Canadian Edition (malli SM-G973W)*
  • Samsung Galaxy S10+ Canadian Edition (malli SM-G975W)*
  • Samsung Galaxy S10e Canadian Edition (malli SM-G970W)*
  • Samsung Galaxy Note 10 Canadian Edition (malli SM-N970W)*
  • Samsung Galaxy Note 10+ Canadian Edition (malli SM-N975W)*
  • Samsung Galaxy S20*
  • Samsung Galaxy S20+*
  • Samsung Galaxy S20 Ultra*
  • Samsung Galaxy Tab S6

Teemme laitteille kattavan varmennuksen. Samsung Galaxy S10:n ja Note 10:n kansanväliset versiot eivät saavuttaneet kliinisen kuvannuksen vaatimaa tiedonsiirron rajaa. Tämän vuoksi tuemme tällä hetkellä vain Galaxy S10:n ja Note 10:n Yhdysvaltain ja Kanadan versioita.

Huomaa, että Samsung Galaxy Tab S6 Lite -laitetta ei tueta.

*Samsung on aloittanut One UI 2.5 -ohjelmistopäivityksen julkaisun. Päivitys sisältää muutoksia Samsungin ominaisuuksiin ja käyttöliittymään Galaxy S20-, S10- ja Note 10 -puhelimissa. Valitettavasti One UI 2.5 estää väri- ja tehodopplerin käytön Butterfly iQ -sovelluksessa, ja nämä toiminnot kaatuvat. Tutkimme ongelman syytä ja toivomme voivamme tehdä yhteistyötä Samsungin kanssa ongelman ratkaisemiseksi. Tällä hetkellä suosittelemme, että otat automaattiset ohjelmistopäivitykset pois käytöstä Samsung-puhelimestasi, jos haluat käyttää väri- tai tehodoppleria Butterfly iQ -sovelluksessa.

Google-laitteet

Butterfly iQ:n käyttö USB-C-liitännällä Google Pixel -laitteissa vaatii Android-version 10 tai uudemman.

• Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 4
  • Google Pixel 4 XL

Huomaa, että Google Pixel 3a ja 4a -laitteita ei tueta.

OnePlus-laitteet

Butterfly iQ:n käyttö USB-C-liitännällä OnePlusan mobiililaitteissa vaatii Android-version 10 tai uudemman.

• OnePlus 7T
  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7
  • OnePlus 7 Pro