Ostaminen

Miten ostan Butterfly iQ:n?

Niissä maissa, joissa Butterfly iQ on saatavilla, voit ostaa sen Butterfly-kaupasta.

Miten saan tarjouksen?

Voit luoda tarjouksen itse seuraavasti:

1. Mene Butterfly-kauppaan ja valitse Butterfly iQ.
  2. Valitse oikea Butterfly iQ sen laitteen mukaan, jolla käytät Butterfly iQ:ta, ja valitse määrä.
  3. Siirry maksamaan noudattamalla näytöllä olevia ohjeita. Valitse vaihtoehto "Sähköinen tarjous".

Saat tarjouksen sähköpostiisi. Maksu voidaan suorittaa mukana tulevan linkin kautta.

En voi käyttää tarjousta tai ostaa suoraan kaupasta. Miten ostan Butterfly iQ:n?

Luo tarjous yllä olevia ohjeita noudattaen ja ota yhteyttä Butterflyn tukeen. Kerro tarjouksen numero ja lisätietoja maksutarpeistasi.

Teen oston sellaisen yhdysvaltalaisen yrityksen puolesta, jolla on verovapaus. Miten voin ostaa Butterfly iQ:n verottomasti?

Luo ensin tarjous yllä olevia ohjeita noudattaen, jos ostat iQ:n Yhdysvalloista. Ota sitten yhteyttä Butterflyn tukeen, kerro tarjouksen numero ja liitä mukaan kopio verovapaustodistuksesta.

Haluan ostaa ilman arvonlisäveroa (ALV).

Anna kassalla ALV-numerosi, jos teet ostoksen Butterfly-kaupassa. Varmista, että ALV-numerosi on voimassa Euroopan komission ylläpitämän järjestelmän mukaan.