Käyttö ilman verkkoyhteyttä

Monet kumppaneistamme ympäri maailmaa käyttävät Butterfly iQ -sovellusta ympäristöissä, joissa resurssit ovat vähäisiä. Koska kaikkialla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä tai muita ylellisyyksiä, haluamme varmistaa, että Butterfly iQ:n käyttö on silti mahdollista.

Valmistelu

Käyttääksesi Butterfly iQ:ta sinun on ladattava Butterfly iQ -sovellus mobiililaitteellesi, luotava tili, kirjauduttava sisään ja rekisteröitävä iQ. Tämä edellyttää internetyhteyttä. Täältä saat ohjeet iQ:n käyttöön ensimmäistä kertaa.

Butterfly iQ on suunniteltu kestämään 10–12 tuntia ajoittaista skannausta tai kaksi tuntia jatkuvaa skannausta.

Butterfly iQ:n laturi toimii kaksoisjännitteellä. Akun jännite on 4,5 V. Akkua ei voi poistaa tai vaihtaa.

Skannaus ilman verkkoyhteyttä

Butterfly iQ -sovellusta voi käyttää ilman internetyhteyttä useiden päivien ajan. Kaikki tutkimukset tallennetaan paikallisesti, jos skannaus tapahtuu ilman verkkoyhteyttä. Tutkimuksia ei voida ladata pilvipalveluun eikä niitä voida jakaa muille käyttäjille ilman verkkoyhteyttä. Kaikki tutkimukset ladataan pilvipalveluun, kun verkkoyhteys muodostetaan. Ladattavien tutkimusten määrästä ja verkkoyhteyden tehosta riippuen tämä voi kestää muutamista sekunneista useaan minuuttiin.

Ilman verkkoyhteyttä skannattaessa kuvat tallennetaan väliaikaisesti laitteelle kunnes ne voidaan ladata Butterfly Cloud -palveluun. Huomaa, että Butterfly iQ:n ottamat kuvat ovat kooltaan 500 KB – 1 MB, ja videot ovat kooltaan 1–2 MB/sekunti. Butterfly iQ -sovelluksen koko on alle 1 GB. 16 GB vapaata tilaa pitäisi riittää säilömään tuhansia kuvia ja videoita kunnes ne voidaan siirtää pilvipalveluun.

Säännölliset päivitykset

Butterfly iQ -sovellusta voidaan käyttää ilman verkkoyhteyttä, kun sovellus on ladattu mobiililaitteelle, tili on luotu ja käyttäjä on kirjautunut sisään.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus on liitettävä verkkoon 30 päivän välein, jotta tutkimukset voidaan ladata pilvipalveluun ja Butterfly iQ -sovellus voidaan päivittää. Nämä säännölliset päivitykset sisältävät anturin laiteohjelmistopäivitykset ja laitteen turvallisuuskorjaukset. Jos et yhdistä laitetta internetiin 30 päivän jälkeen, et voi jatkaa skannaamista ennen kuin laite on yhdistetty verkkoon.

Ota tästä yhteyttä Butterflyn tukeen, jos sinun on käytettävä Butterfly iQ:ta ilman verkkoyhteyttä pidempään kuin 30 päivää.

Useat laitteet

Joskus on mahdollista, että useat henkilöt käyttävät samaa anturia tai antureita. Kaikkien näiden käyttäjien mobiililaitteiden on luotava verkkoyhteys vähintään 30 päivän välein, että anturin käyttöä voidaan jatkaa.

Kun Butterfly iQ -mobiilisovellus päivitetään, päivitys sisältää laiteohjelmiston, joka asennetaan anturiin, kun se yhdistetään päivityksen jälkeen. Tämä laiteohjelmistopäivitys ei vaadi verkkoyhteyttä, mutta päivitys kestää n. 15–90 sekuntia.

Jos kahdessa mobiililaitteessa on eri versio sovelluksesta, anturin on päivitettävä laiteohjelmisto joka kerta, kun sen käyttö vaihdetaan toiselle laitteelle.

Etäkäytössä voi olla kannattavaa käyttää pelkästään yhtä Butterfly iQ -sovellukseen liitettyä laitetta. Näin voit hallita anturin ja mobiilisovelluksen versioita ja liittää laitteen säännöllisesti verkkoon.

Lisätietoja maailmanlaajuisista kumppaneistamme ja missiostamme on täällä.