Käyttö ilman verkkoyhteyttä

Monet kumppaneistamme ympäri maailmaa käyttävät Butterfly-sovellusta ympäristöissä, joissa resurssit ovat vähäisiä. Koska kaikkialla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä tai muita ylellisyyksiä, haluamme varmistaa, että Butterflyn käyttö on silti mahdollista.

Valmistelu

Käyttääksesi Butterflyta sinun on ladattava Butterfly iQ -sovellus mobiililaitteellesi, luotava tili, kirjauduttava sisään ja rekisteröitävä iQ. Tämä edellyttää internetyhteyttä. Täältä saat ohjeet Butterflyn ensimmäistä käyttökertaa varten.

Butterfly-anturi on suunniteltu kestämään 10–12 tuntia ajoittaista skannausta tai kaksi tuntia jatkuvaa skannausta.

Butterfly iQ:n laturi toimii kaksoisjännitteellä. Akun jännite on 4,5 V. Akkua ei voi poistaa tai vaihtaa.

Skannaus ilman verkkoyhteyttä

Butterflyta voidaan käyttää ilman internetyhteyttä useiden päivien ajan. Kaikki tutkimukset tallennetaan paikallisesti, jos skannaus tapahtuu ilman verkkoyhteyttä. Tutkimuksia ei voida ladata eikä niitä voida jakaa muille käyttäjille ilman verkkoyhteyttä.

Ilman verkkoyhteyttä skannattaessa kuvat tallennetaan väliaikaisesti mobiililaitteelle. Kaikki tutkimukset ladataan pilvipalveluun, kun verkkoyhteys muodostetaan. Ladattavien tutkimusten määrästä ja verkkoyhteyden tehosta riippuen tämä voi kestää muutamista sekunneista useaan minuuttiin.

Butterflyn ottamat yksittäiset kuvat ovat kooltaan 500 Kt – 1 Mt, ja videot ovat kooltaan 1–2 Mt/sekunti. Butterfly iQ -sovelluksen koko on alle 1 Gt. 16 Gt vapaata tilaa pitäisi riittää säilömään tuhansia kuvia ja videoita, kunnes ne voidaan siirtää pilvipalveluun.

Säännölliset päivitykset

Butterflyta voidaan käyttää ilman verkkoyhteyttä, kun sovellus on ladattu mobiililaitteelle, tili on luotu ja käyttäjä on kirjautunut sisään.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus on liitettävä internetiin 30 päivän välein. Jos et yhdistä laitetta internetiin 30 päivän jälkeen, et voi jatkaa skannaamista ennen kuin laite on yhdistetty verkkoon.

Ota tästä yhteyttä Butterflyn tukeen, jos sinun on käytettävä Butterflyta ilman verkkoyhteyttä pidempään kuin 30 päivää.

Tutkimusten tarkastelu ja jakaminen

Tallennamme ultraäänitietosi etänä suojattuun Butterfly Cloudiin, emmekä käytä paikallista kuvavarastoa ladattuihin tutkimuksiin. Näin ollen tutkimusten tarkastelu ja lataaminen edellyttää verkkoyhteyden. Lataaminen PACS-järjestelmään, tutkimusten jakaminen kollegoiden kanssa tai tutkimusten lataaminen edellyttää verkkoyhteyden.

Useat laitteet

Joskus on mahdollista, että useat henkilöt käyttävät samaa anturia tai antureita. Kaikkien näiden käyttäjien mobiililaitteiden on luotava verkkoyhteys vähintään 30 päivän välein, että anturin käyttöä voidaan jatkaa.

Kun Butterfly iQ -sovellus päivitetään, päivitys voi sisältää laiteohjelmiston, joka asennetaan anturiin, kun se yhdistetään päivityksen jälkeen. Tämä laiteohjelmistopäivitys ei vaadi verkkoyhteyttä, mutta päivitys kestää n. 15–90 sekuntia. Jos kahdessa mobiililaitteessa on eri versio sovelluksesta, anturin on päivitettävä laiteohjelmisto joka kerta, kun sen käyttö vaihdetaan toiselle laitteelle.

Etäkäytössä voi olla kannattavaa käyttää pelkästään yhtä Butterfly-sovellukseen liitettyä laitetta. Näin voit hallita anturin ja mobiilisovelluksen versioita ja liittää laitteen säännöllisesti verkkoon.

Lisätietoja maailmanlaajuisista kumppaneistamme ja missiostamme on täällä.