Tutkimusten jakaminen

Voit jakaa tunnistamattomaksi tehtyjä tutkimuksia helposti Butterfly Cloudin kautta kenelle tahansa.

Tutkimuksen jakaminen Butterfly-palvelusta tietokoneella:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse tutkimus, jonka haluat jakaa.
  3. Näytön oikeassa yläkulmassa on laatikko, jossa on nuoli. Napsauta kuvaketta.
  4. Kopioi tunnistamattomaksi tehdyn tutkimuksen linkki, niin voit jakaa sen sähköpostitse tai toisella alustalla.

Tutkimuksen jakaminen Butterfly iQ -mobiilisovelluksella:

1. Kirjaudu Butterfly-sovellukseen ja napsauta avatar-kuvaketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Siirry arkistoon, johon tutkimus on tallennettu, ja valitse haluamasi tutkimus.
  3. Näytön oikeassa yläkulmassa on laatikko, jossa on nuoli. Napsauta kuvaketta. Voit jakaa tutkimuksen joko yksityisviestillä tai kopioida linkin. Kopioituasi linkin voit liittää sen tekstiviestiin tai sähköpostiin tai julkaista sen muualla.

Tutkimusten lataaminen ja tulostaminen

Organisaatiosi saattaa vaatia ultraäänitutkimuksen dokumentaation paperimuodossa. Voit ladata tunnistamattomaksi tehdyt kuvat tai leikkeet tietokoneellesi, josta voit tulostaa tutkimuksen.

Skannauksen lataaminen:

1. Kirjaudu sisään tietokoneella osoitteessa cloud.butterflynetwork.com.
  2. Valitse arkisto ja sen jälkeen tutkimus.
  3. Valitse ladattava kuva tai leike.
  4. Napsauta kuvan tai leikkeen oikeassa alakulmassa olevaa Lataa-painiketta.
  5. Noudata näytössä annettuja ohjeita.

Kuvat ladataan .png-muodossa ja videoleikkeet .mp4-muodossa. Useita kuvia tai leikkeitä ei voi ladata kerralla. Voit halutessasi tulostaa kuvan, kun olet ladannut sen.