Tutkimusten jakaminen ja lataaminen

Tutkimusten jakaminen

Voit jakaa tunnistamattomaksi tehtyjä tutkimuksia helposti kenelle tahansa.

Tutkimuksen jakaminen tietokoneella:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse tutkimus, jonka haluat jakaa.
  3. Näytön oikeassa yläkulmassa on laatikko, jossa on nuoli. Napsauta kuvaketta.
  4. Kopioi tunnistamattomaksi tehdyn tutkimuksen linkki, niin voit jakaa sen sähköpostitse tai toisella alustalla.

Tutkimuksen jakaminen sovelluksesta:

1. Kirjaudu Butterfly-sovellukseen ja napsauta avatar-kuvaketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Siirry arkistoon, johon tutkimus on tallennettu, ja valitse haluamasi tutkimus.
  3. Näytön oikeassa yläkulmassa on laatikko, jossa on nuoli. Napsauta kuvaketta. Voit jakaa tutkimuksen joko yksityisviestillä tai kopioida linkin. Kopioituasi linkin voit liittää sen tekstiviestiin tai sähköpostiin tai julkaista sen muualla.

tutkimusten lataaminen

Voit ladata kokonaisia tutkimuksia PDF-tiedostoina tai ladata kuvia tai filmileikkeitä anonymisoituina tiedostoina. Kuvat voi ladata PNG- tai DICOM-tiedostoina ja filmileikkeet MP4- tai DICOM-tiedostoina.

Tutkimuksen lataaminen PDF-tiedostona:

Huomaa: PDF-lataus ei ole käytettävissä iQ Vet -laitteessa.

1. Kirjaudu sisään tietokoneella osoitteessa cloud.butterflynetwork.com.
  2. Valitse arkisto ja sen jälkeen tutkimus.
  3. Valitse kolme pistettä näytön oikeasta yläkulmasta.
  4. Napsauta "Luo PDF".
  5. Valitse sisältö, jonka haluat kuuluvan tutkimuksen PDF-tiedostoon. Jos haluat sisällyttää kaiken, valitse kaikki vaihtoehdot.
    • Vain pääkäyttäjät voivat ladata PDF-tiedostoja, jotka sisältävät potilastietoja. Tiimin jäsenten lataamat PDF-tiedostot eivät sisällä suojattuja terveystietoja.
  6. Lataa tutkimus PDF-tiedostona valitsemalla Lataa.

Huomaa, että jos PDF-tutkimus sisältää filmileikkeitä, PDF-tiedostossa on yksi kuva jokaisesta filmileikkeestä ja linkki, josta filmileikkeen voi käydä katsomassa Butterfly Cloudissa.

Yksittäisen kuvan tai videon lataaminen:

1. Kirjaudu sisään tietokoneella osoitteessa cloud.butterflynetwork.com.
  2. Valitse arkisto ja sen jälkeen tutkimus.
  3. Valitse ladattava kuva tai leike.
  4. Napsauta kuvan tai leikkeen oikeassa alakulmassa olevaa Lataa-painiketta.
  5. Jos tutkimus on luonnos, kuva tai video ladataan välittömästi tietokoneellesi PNG- tai MP4-tiedostona. Jos tutkimus on viimeistelty, voit valita, missä tiedostomuodossa haluat tallentaa kuvan tai videon. Valitse haluamasi muoto ja valitse sitten Lataa.
  6. Ladattu kuva tai video tallennetaan tietokoneesi työpöydälle, lataukset-kansioon tai muuhun kansioon tietokoneen asetuksista riippuen.