Käyttäjien lisääminen ja poistaminen tiimissä

Tiimijäsenyyden ostajalle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki tiimin Butterfly Cloud -tilin luomiseen. Ostaja on automaattisesti Cloudin pääkäyttäjä ja hän voi lisätä ja poistaa tiimin jäseniä.

Uuden käyttäjän lisääminen tiimiin:

1. Kirjaudu Butterfly Cloud -palveluun tietokoneella.
  2. Napsauta avatar-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Jäsenet".
  3. Lisää uusi jäsen antamalla tämän sähköpostiosoite ja napsauttamalla "Kutsu".
  4. Uudelle jäsenelle lähetetään sähköpostikutsu. Napsautettuaan kutsussa olevaa linkkiä käyttäjän on luotava salasana.

Käyttäjän poistaminen tiimistä:

1. Kirjaudu Butterfly Cloud -palveluun tietokoneella.
  2. Napsauta avatar-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Jäsenet".
  3. Poista jäsen valitsemalla oikeassa laidassa alasvetovalikko käyttäjän käyttöoikeuksien vierestä ja napsauttamalla "Poista organisaatiosta".

Käyttäjiä voidaan lisätä ja poistaa milloin tahansa. Järjestelmänvalvojan oikeudet voidaan antaa kenelle tahansa käyttäjälle.