Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

Käyttäjien lisääminen ja poistaminen tiimissä

Jos olet Enterprise-pääkäyttäjä, saat ohjeita Enterprisen jäsenhallintaan napsauttamalla tästä.

Tiimijäsenyyden ostajalle lähetetään sähköpostiviesti, jossa on linkki tiimin Butterfly Cloud -tilin luomiseen. Ostaja on automaattisesti Cloudin pääkäyttäjä ja hän voi lisätä ja poistaa tiimin jäseniä.

Uuden käyttäjän lisääminen tiimiin:

  1. Kirjaudu Butterfly Cloud -palveluun tietokoneella.
  2. Napsauta käyttäjäkuvaasi oikeassa yläkulmassa ja valitse "Organisaation asetukset".
  3. Valitse seuraavalla sivulla "Jäsenet".
  4. Lisää uusi jäsen antamalla tämän sähköpostiosoite ja napsauttamalla "Kutsu".
  5. Uudelle jäsenelle lähetetään sähköpostikutsu. Napsautettuaan kutsussa olevaa linkkiä käyttäjän on luotava salasana.

Käyttäjän poistaminen tiimistä:

  1. Kirjaudu Butterfly Cloud -palveluun tietokoneella.
  2. Napsauta käyttäjäkuvaasi oikeassa yläkulmassa ja valitse "Organisaation asetukset".
  3. Valitse seuraavalla sivulla "Jäsenet".
  4. Poista jäsen valitsemalla oikeassa laidassa alasvetovalikko käyttäjän käyttöoikeuksien vierestä ja napsauttamalla "Poista organisaatiosta".

Käyttäjiä voidaan lisätä ja poistaa milloin tahansa ja järjestelmänvalvojan oikeudet voidaan antaa kenelle tahansa käyttäjälle. Huomaa: toiminto ei ole käytössä epäaktiivisissa tilauksissa.

 

Kaikki esiasetukset, kuvannustilat ja ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikkialla. Tarkista saatavuus omassa maassasi.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
17/30 koki tästä olevan apua
Kiitos palautteesta

Ikävää, että tämä ei vastannut kysymykseesi. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Ota yhteyttä