Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

Arkistojen hallinta

Arkistot ovat kansioita, joilla järjestät tutkimuksesi. Arkistot näkyvät latauskohteina, kun tallennat tutkimuksia Butterfly iQ -sovelluksella.

Suosittelemme järjestämään arkistot niin, että ne soveltuvat oman organisaatiosi käyttötarkoitukseen. Suositeltu tapa on järjestää kliiniset skannaukset ja koulutukseen tarkoitetut skannaukset erillisiin arkistoihin tai järjestää arkistot palveluntarjoajan, klinikan tai erikoisalan mukaan.

Huomaa: Raja on 100 arkistoa organisaatiota kohden. Sen vuoksi emme suosittele käyttämään työnkulkua, jossa jokaiselle potilaalle luodaan oma arkisto.

Käyttöoikeusroolien vaatimukset

Vain pääkäyttäjät voivat luoda, poistaa ja palauttaa arkistoja. Ota yhteyttä pääkäyttäjään saadaksesi apua, jos olet tiimin jäsen. Sinulla on oletuksena pääkäyttäjän oikeudet, jos sinulla on Individual-jäsenyys.

Uusi arkisto luodaan seuraavasti:

    Butterfly Cloudissa

  1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Näet kaikki arkistosi ruudun vasemmassa laidassa. Napsauta "Luo arkisto".
  3. Anna arkistolle nimi ja napsauta "Luo".

   Butterfly-sovelluksessa

  1. Kirjaudu Butterfly-sovellukseen Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Napsauta navigointipalkin vasemmassa alakulmassa olevaa kansiokuvaketta nähdäksesi tutkimuksesi. Napsauta ensisijaista tai oletusarkistoa.
  3. Napsauta "Luo arkisto".
  4. Anna arkistolle nimi ja napsauta "Luo".

Arkisto poistetaan seuraavasti:

  1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse ruudun vasemmasta laidasta arkisto, jonka haluat poistaa. 
  3. Valitse arkistoikkunan oikeasta yläkulmasta "Arkistojen asetukset".
  4. Valitse "Poista arkisto". Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistamisen.
  5. Poista arkisto napsauttamalla "Poista".

Poistettu arkisto palautetaan seuraavasti:

Huomaa: Arkiston palauttaminen palauttaa myös kaikki tutkimukset, jotka poistettiin arkiston poiston yhteydessä.

  1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse Poistetut arkistot -pudotusvalikko, joka on arkistoluettelon alaosassa näytön vasemmalla puolella.
  3. Pudotusvalikossa on luettelo poistetuista arkistoista. Valitse poistettu arkisto, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse "Palauta". Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistetun arkiston palauttamisen. Arkisto palautetaan vahvistuksen jälkeen.

Arkiston käyttöä rajoitetaan seuraavasti:

  1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly-tunnuksillasi.
  2. Valitse ruudun vasemmasta laidasta arkisto, jota haluat rajoittaa. 
  3. Valitse arkistoikkunan oikeasta yläkulmasta "Arkistojen asetukset".
  4. Muuta arkisto yksityiseksi napsauttamalla "Yksityinen arkisto".
  5. Napsauta "Muokkaa käyttöoikeutta" muokataksesi luetteloa ihmisistä, jotka saavat käyttää arkistoa. Kaikilla pääkäyttäjillä on käyttöoikeus kaikkiin arkistoihin. Voit lisätä ja poistaa ihmisiä käyttöoikeusluettelosta.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/4 koki tästä olevan apua
Kiitos palautteesta

Ikävää, että tämä ei vastannut kysymykseesi. Pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Ota yhteyttä