Arkistojen hallinta

Suosittelemme järjestämään arkistot niin, että ne soveltuvat oman organisaatiosi käyttötarkoitukseen. Yleisiä tapoja on järjestää kliiniset skannaukset ja koulutukseen tarkoitetut skannaukset omiin arkistoihinsa tai järjestää arkistot palveluntarjoajan, klinikan tai ajan mukaan. Huomaa, että vain pääkäyttäjät voivat luoda, poistaa ja palauttaa arkistoja.

Uusi arkisto luodaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly iQ -tunnuksillasi.
  2. Näet kaikki arkistosi ruudun vasemmassa laidassa. Napsauta "Luo".
  3. Anna arkistolle nimi ja napsauta "Luo".

Arkisto poistetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly iQ -tunnuksillasi.
  2. Valitse ruudun vasemmasta laidasta arkisto, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse arkistoikkunan oikeasta yläkulmasta "Arkistojen asetukset".
  4. Valitse "Poista arkisto". Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistamisen.
  5. Poista arkisto napsauttamalla "Poista".

Poistettu arkisto palautetaan seuraavasti:

Huomaa: Arkiston palauttaminen palauttaa myös kaikki tutkimukset, jotka poistettiin arkiston poiston yhteydessä.

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly iQ -tunnuksillasi.
  2. Valitse Poistetut arkistot -pudotusvalikko, joka on arkistoluettelon alaosassa näytön vasemmalla puolella.
  3. Pudotusvalikossa on luettelo poistetuista arkistoista. Valitse poistettu arkisto, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse "Palauta". Järjestelmä pyytää käyttäjää vahvistamaan poistetun arkiston palauttamisen. Arkisto palautetaan vahvistuksen jälkeen.

Arkiston käyttöä rajoitetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Butterfly Cloudiin Butterfly iQ -tunnuksillasi.
  2. Valitse ruudun vasemmasta laidasta arkisto, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse arkistoikkunan oikeasta yläkulmasta "Arkistojen asetukset".
  4. Muuta arkisto yksityiseksi napsauttamalla "Yksityinen arkisto".
  5. Napsauta "Muokkaa käyttöoikeutta" muokataksesi luetteloa ihmisistä, jotka saavat käyttää arkistoa. Kaikilla pääkäyttäjillä on käyttöoikeus kaikkiin arkistoihin. Voit lisätä ja poistaa ihmisiä käyttöoikeusluettelosta.