Latausongelmien ratkaiseminen

Jos anturia ei käytetä pitkään aikaan, voi sen akku joskus tyhjentyä täysin, jolloin anturi ei enää lataudu. Yleensä ongelma poistuu, kun noudatat seuraavia ohjeita.

1. Varmista ensin, että laturi toimii. Butterflyn laturilla pitäisi voida ladata iPhone 8 tai uudempi laite tai jokin muu laite, joka voidaan ladata langattomasti. Lisätietoja laturista saat lukemalla Tietoja Butterfly-laturista.
  2. Varmistettuasi, että laturi toimii, aseta Butterfly laturiin viideksi minuutiksi.
  3. Palauta Butterfly-anturin asetukset, kun se on laturissa. Tämä tehdään painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan.
  4. Jätä Butterfly laturiin yön yli tai vähintään 6 tunnin ajaksi.
  5. Palauta Butterfly-anturin asetukset uudelleen painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan, kun anturi on laturissa. Akun LED-merkkivalojen pitäisi vilkkua.
  6. Kytke Butterfly-anturi takaisin kiinni mobiililaitteeseen.

Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos ongelma ei ratkennut näillä ohjeilla. Liitä mukaan anturin takaosassa oleva sarjanumero.