Latausongelmien ratkaiseminen

Jos anturia ei käytetä pitkään aikaan, voi sen akku joskus tyhjentyä täysin, jolloin anturi ei enää lataudu. Yleensä ongelma poistuu, kun noudatat seuraavia ohjeita.

1. Varmista ensin, että laturi toimii. iQ:n laturilla pitäisi voida ladata iPhone 8 tai uudempi laite tai jokin muu laite, joka voidaan ladata langattomasti. Lisätietoja laturista saat lukemalla tietoja Butterfly-laturista.
  2. Varmistettuasi, että laturi toimii aseta Butterfly iQ laturiin viideksi minuutiksi.
  3. Palauta Butterfly iQ:n asetukset, kun iQ on laturissa. Tämä tehdään painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan.
  4. Jätä iQ laturiin yön yli tai vähintään 6 tunnin ajaksi. Tässä vaiheessa laturin valojen väreillä ei ole merkitystä.
  5. Palauta iQ:n asetukset uudelleen, kun se on laturissa, painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan. Akun LED-merkkivalojen pitäisi vilkkua.
  6. Yhdistä iQ takaisin mobiililaitteeseesi.

Jos anturissa on edelleen latausongelmia, vaikka olet noudattanut näitä ohjeita, ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja anna anturisi takaosassa oleva sarjanumero.