Latausongelmien ratkaiseminen

Jos anturia ei käytetä pitkään aikaan, voi sen akku joskus tyhjentyä täysin, jolloin anturi ei enää lataudu. Yleensä ongelma poistuu, kun noudatat seuraavia ohjeita.

1. Varmista ensin, että laturi toimii. Butterfly Chargerilla pitäisi voida ladata iPhone 8 tai uudempi laite tai jokin muu laite, jota voidaan ladata langattomasti. Lisätietoja laturista ja anturin oikeanlaisesta asemoinnista latausalustan päälle saat kohdasta Tietoja Butterfly Chargerista.
    • Kytke Butterfly Charger suoraan seinään käyttämällä vain Butterflyn omaa laitteistoa. Älä käytä himmenninkytkimeen sidottua pistorasiaa, ylijännitesuojaa äläkä jatkojohtoa.
    • Käytä vain hyväksyttyä Butterfly-latausalustaa.
  2. Varmistettuasi, että laturi toimii, aseta Butterfly laturiin viideksi minuutiksi.
  3. Palauta Butterfly-anturin asetukset, kun se on laturissa. Tämä tehdään painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan.
  4. Jätä Butterfly laturiin yön yli tai vähintään 6 tunnin ajaksi.
  5. Palauta Butterfly-anturin asetukset uudelleen painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan, kun anturi on laturissa. Akun LED-merkkivalojen pitäisi vilkkua.
  6. Kytke Butterfly-anturi takaisin kiinni mobiililaitteeseen.

Jos ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja ilmoita seuraavat tiedot saadaksesi apua:

• Ilmoita anturin takana oleva sarjanumero.
  • Kerro vastaukset seuraaviin kysymyksiin, joihin saattaa löytyä apua kohdasta Tietoja Butterfly Chargerista
    • Mikä väri näkyy latausalustassa, kun anturi on sen päällä?
    • Millä tavalla tai missä järjestyksessä valot palavat, kun anturi asetetaan ensimmäisen kerran lataukseen?
    • Millä tavalla valot palavat, kun lataus on käynnissä?
  • Raportointia varten ilmoita, onko tämän ongelman seurauksena ilmennyt potilas- tai käyttäjävahinkoja, kliinisesti merkittäviä hoidon tai diagnoosin viivästyksiä, väärää diagnoosia tai haittatapahtumaa.