Laiteohjelmiston päivitykset

Päivittäessäsi Butterfly iQ -sovelluksen voit joutua päivittämään anturin laiteohjelmiston ennen käyttöä. Laiteohjelmistopäivitykset takaavat, että Butterfly-anturi on yhteensopiva uusimpien ominaisuuksien kanssa.

Suosittelemme ottamaan Butterflyn ilmoitukset käyttöön mobiililaitteessasi, jotta voit päivittää anturin laiteohjelmiston ennakkoon. Saat push-ilmoituksen, kun laiteohjelmisto vaatii päivityksen, joten voit tehdä sen ennen kuin käytät anturia.

Näin saat ilmoituksen laiteohjelmiston päivitystarpeesta:

iOS-laitteella:

1. Varmista, että käytät Butterfly iQ -sovelluksen uusinta versiota.
  2. Siirry profiiliisi napsauttamalla Butterfly iQ -sovelluksessa käyttäjäkuvaa näytön oikeassa alakulmassa ja siirry kohtaan Ilmoitukset.
  3. Ota push-ilmoitukset käyttöön valitsemalla "Push".
  4. Siirry mobiililaitteen asetuksiin.
  5. Valitse Butterfly iQ ja ota "Salli ilmoitukset" käyttöön.

Android-laitteella:

1. Varmista, että käytät Butterfly iQ -sovelluksen uusinta versiota.
  2. Siirry profiiliisi napsauttamalla Butterfly iQ -sovelluksessa käyttäjäkuvaa näytön oikeassa alakulmassa ja siirry kohtaan Ilmoitukset.
  3. Ota push-ilmoitukset käyttöön valitsemalla "Push".
  4. Siirry mobiililaitteen asetuksiin.
  5. Valitse asetukset ja ilmoitukset.
  6. Valitse Butterfly iQ ja salli ilmoitukset.

Jos sinulla on ongelmia laiteohjelmiston päivityksessä tai päivitys ei onnistu:

1. Kytke Butterfly-anturi irti mobiililaitteesta.
  2. Paina anturin akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan. Jos laitteen akussa on virtaa, akun merkkivalo syttyy muutamaksi sekunniksi, jonka jälkeen se sammuu ja vilkkuu sitten kolme kertaa.
  3. Yhdistä Butterfly-anturi uudelleen mobiililaitteeseen ja varmista, että sovellus on auki ja että Butterfly on kytkettynä koko päivityksen ajan.

Laiteohjelmiston päivitys tehdään kerran sovelluksen päivittämisen jälkeen, eikä sitä tarvitse tehdä skannaamisen aikana. Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos ongelma ei ratkea yllä olevilla ohjeilla.