Laiteohjelmiston päivitykset

Päivittäessäsi Butterfly iQ -sovelluksen voit joutua päivittämään anturin laiteohjelmiston ennen käyttöä. Laiteohjelmistopäivitykset takaavat, että Butterfly iQ on yhteensopiva uusimpien ominaisuuksien kanssa.

Suosittelemme ottamaan Butterflyn ilmoitukset käyttöön mobiililaitteessasi, jotta voit päivittää iQ:n laiteohjelmiston ennakkoon. Saat push-ilmoituksen, kun laiteohjelmisto vaatii päivityksen, joten voit tehdä sen ennen kuin käytät anturia.

Näin saat ilmoituksen laiteohjelmiston päivitystarpeesta:

iOS-laitteella:

1. Varmista, että käytät Butterfly iQ -sovelluksen uusinta versiota.
  2. Mene arkistonäyttöön napsauttamalla Butterfly iQ -sovelluksessa käyttäjäkuvaasi näytön vasemmassa yläkulmassa.
  3. Mene asetuksiin valitsemalla rataskuvake näytön vasemmasta yläkulmasta.
  4. Ota "Lähetä ilmoitus" valinta käyttöön.
  5. Siirry mobiililaitteen asetuksiin.
  6. Valitse Butterfly iQ.
  7. Salli ilmoitukset.

Android-laitteella:

1. Varmista, että käytät Butterfly iQ -sovelluksen uusinta versiota.
  2. Mene arkistonäyttöön napsauttamalla Butterfly iQ -sovelluksessa käyttäjäkuvaasi näytön vasemmassa yläkulmassa.
  3. Mene asetuksiin valitsemalla rataskuvake näytön vasemmasta yläkulmasta.
  4. Ota "Lähetä ilmoitus" valinta käyttöön.
  5. Siirry mobiililaitteen asetuksiin.
  6. Valitse asetukset ja ilmoitukset.
  7. Valitse Butterfly iQ.
  8. Salli ilmoitukset.

Jos sinulla on ongelmia laiteohjelmiston päivityksessä tai päivitys ei onnistu:

1. Kytke iQ irti mobiililaitteesta.
  2. Paina anturin akun merkkivalopainiketta 10–15 sekunnin ajan. Jos laitteen akussa on virtaa, akun merkkivalo syttyy muutamaksi sekunniksi, jonka jälkeen se sammuu ja vilkkuu sitten kolme kertaa.
  3. Yhdistä iQ uudelleen mobiililaitteeseen ja varmista, että sovellus on auki ja että iQ on kytkettynä koko päivityksen ajan.

Laiteohjelmiston päivitys tehdään kerran sovelluksen päivittämisen jälkeen, eikä sitä tarvitse tehdä skannaamisen aikana. Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos ongelma ei ratkea yllä olevilla ohjeilla.