Ensimmäinen käyttökerta

Noudata alla olevia vaiheita aloittaaksesi Butterfly-anturin käytön ensimmäistä kertaa.

Sovelluksen lataaminen

Avaa App Store tai Google Play Store yhteensopivalla mobiililaitteella ja hae Butterfly iQ.

Jos sovellus ei näy App Storessa tai Google Play Storessa, mobiililaitteesi ei ehkä ole yhteensopiva. Vahvista laitteen sopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus ei ehkä ole saatavana App Storesta tai Google Playsta sijainnistasi riippuen. Kattava luettelo maista, joissa sovellusta tuetaan, on nähtävissä artikkelissa Kuka voi ostaa Butterfly iQ -sovelluksen.

Tilin luominen

Butterflyn käyttäminen vaatii tilin, johon on liitetty sähköpostiosoite ja salasana.

1. Hae sähköpostistasi kutsu Butterfly Cloudiin. Kutsusi lähetetään siihen osoitteeseen, jota käytit ostovaiheessa, tai siihen osoitteeseen, jota pääkäyttäjä käytti kutsuessaan sinut tiimiin.
  2. Napsauta tästä, jos et saanut kutsua, ja anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme kutsun uudelleen.
  3. Napsauta tietokoneella kutsussa olevaa linkkiä asettaaksesi salasanan ja aktivoidaksesi tilisi.
  4. Tilinluomisvaiheessa sinua kehotetaan antamaan puhelinnumero, lääketieteellinen erikoisala sekä työpaikkasi.

Jos haluat vaihtaa tiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta, noudata näitä ohjeita muuttaaksesi nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi. Jos kutsun uudelleenlähetys ei onnistu, ota yhteyttä Butterflyn tukeen ja liitä viestiin anturisi sarjanumero, joka alkaa (21)B.

Butterflyn yhdistäminen

1. Avaa Butterfly iQ -sovellus mobiililaitteella ja kirjaudu sisään sähköpostilla ja aiemmin luomallasi salasanalla.
  2. Näyttöön avautuu Loppukäyttäjän lisenssisopimus, joka pitää lukea ja kuitata. Jatka hyväksymällä sopimus. Valitse sitten haluatko sallia push-ilmoitukset.
    • Push-ilmoituksia lähetetään harvemmin kuin kerran kuukaudessa, ja ne koskevat aina laiteohjelmistopäivityksiä ja muita sovellushälytyksiä.
  3. Varmista, että Butterfly on ladattu täyteen.
  4. Yhdistä Butterfly mobiililaitteeseen. Sovellus pyytää rekisteröimään laitteen ja saattaa vaatia laiteohjelmiston päivityksen. Varmista, että Butterfly iQ on yhdistettynä sovellukseen koko laiteohjelmistopäivityksen ajan.

Skannauksen aloittaminen

1. Kun kytket anturin kiinni ensimmäistä kertaa, näet viivoja mustalla näytöllä.
  2. Levitä anturin päähän hyväksyttyä geeliä.
  3. Valitse näytön vasemmasta alakulmasta esiasetus, jota haluat käyttää skannauksessa. Esiasetus vastaa skannattavaa kohtaa. Jos esimerkiksi haluat skannata virtsarakon, valitse esiasetukseksi Rakko.
  4. Vie anturin pää skannattavaan kohtaan kehoa. Mobiililaitteellasi näkyy ultraäänikuva.
  5. Lisäohjeita iQ:n käyttöön saat koulutusportaalin oppaista tai voit katsoa asiakkaidemme videoita YouTube-sivultamme.