Ensimmäinen käyttökerta

Noudata alla olevia vaiheita aloittaaksesi Butterfly-anturin käytön ensimmäistä kertaa.

Sovelluksen lataaminen

Lataa Butterfly iQ -sovellus käyttääksesi Butterfly-anturia.

1. Avaa Apple iOS -mobiililaitteella App Store tai Android-mobiililaitteella Google Play Store.
  2. Napsauta hakukuvaketta ja hae hakusanalla Butterfly iQ.

Jos sovellus ei näy App Storessa tai Google Play Storessa, mobiililaitteesi ei ehkä ole yhteensopiva. Vahvista laitteen sopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus ei ehkä ole saatavana App Storesta tai Google Playsta sijainnistasi riippuen. Kattava luettelo maista, joissa Butterfly iQ -sovellusta tuetaan, on nähtävissä artikkelissa Kuka voi ostaa Butterfly iQ -sovelluksen.

Tilin luominen

Butterflyn käyttäminen vaatii tilin, johon on liitetty sähköpostiosoite ja salasana.

Butterfly-tilin luominen:

1. Saat sähköpostiisi kutsun Butterfly Cloudista.
  2. Napsauta tästä, jos et saanut kutsua, ja anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme kutsun uudelleen.
    • Kutsusi on lähetetty siihen sähköpostiosoitteeseen, joka annettiin Butterflyn oston yhteydessä tai siihen sähköpostiosoitteeseen, jota tiimisi pääkäyttäjä käytti kutsuessaan sinut tiimiin.
    • Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos et voi käyttää ostokseesi liitettyä sähköpostia. Liitä viestiin anturin sarjanumero, joka alkaa (21)B.
  3. Napsauta tietokoneella kutsussa olevaa linkkiä asettaaksesi salasanan ja aktivoidaksesi tilisi.

Noudata täällä olevia ohjeita vaihtaaksesi nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jos haluat vaihtaa tiliin liitettyä sähköpostiosoitetta.

Butterflyn yhdistäminen

Avaa Butterfly iQ -sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostilla ja aiemmin luomallasi salasanalla.

Näyttöön avautuu Loppukäyttäjän lisenssisopimus, joka pitää lukea ja kuitata. Jatka hyväksymällä käyttöehdot. Valitse sitten haluatko sallia push-ilmoitukset.

Varmista, että Butterfly on ladattu täyteen. Yhdistä Butterfly mobiililaitteeseen. Sovellus pyytää rekisteröimään laitteen ja saattaa vaatia laiteohjelmiston päivityksen. Varmista, että Butterfly iQ on yhdistettynä sovellukseen koko laiteohjelmistopäivityksen ajan.

Tutustu sitten koulutusportaaliin, jossa on ohjeita iQ:n käyttöön, levitä anturiin hyväksyttyä geeliä ja aloita skannaaminen.