Ensimmäinen käyttökerta

Noudata alla olevia vaiheita aloittaaksesi iQ:n käytön ensimmäistä kertaa. Ensimmäisellä käyttökerralla vaaditaan verkkoyhteys.

Sovelluksen lataaminen

Ennen sovelluksen lataamista verkosta ja asentamista on varmistettava, että mobiililaite täyttää tai ylittää vähimmäissuoritusarvot. Lisätietoja yhteensopivuudesta on täällä.

1. Avaa Apple iOS -mobiililaitteella App Store tai Android-mobiililaitteella Google Play Store.
  2. Napsauta hakukuvaketta (🔍) ja hae hakusanalla Butterfly iQ.

Jos sovellus ei näy App Storessa tai Google Play Storessa, mobiililaitteesi ei ehkä ole yhteensopiva. Vahvista laitteen sopivuus yhteensopivien laitteiden luettelosta.

Huomaa, että Butterfly iQ -sovellus ei ehkä ole saatavana App Storesta tai Google Playsta sijainnistasi riippuen. Kattava luettelo maista, joissa Butterfly iQ -sovellusta tuetaan, on nähtävissä artikkelissa Kuka voi ostaa Butterfly iQ -sovelluksen.

Tilin luominen

Cloud-palvelun käyttäminen vaatii Butterfly-tilin, sähköpostiosoitteen ja salasanan. Ostaessasi Butterfly iQ:n sait Butterfly Cloud -palvelusta kutsun aktivoida tilisi. Tämän kutsun pitäisi olla sähköpostissasi, mutta se voi olla roskapostikansiossa. Napsauta tästä, jos et saanut kutsua, ja anna sähköpostiosoitteesi.

Napsauta kutsussa olevaa linkkiä asettaaksesi salasanan ja aktivoidaksesi tilisi.

Annoin sähköpostiosoitteeni, mutta en ole saanut kutsua

Kutsusi on lähetetty siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit ostaessasi Butterfly iQ:n tai siihen sähköpostiosoitteeseen, jota tiimisi pääkäyttäjä käytti kutsuessaan sinut tiimiin. Ota yhteyttä Butterflyn tukeen, jos et voi käyttää ostokseesi liitettyä sähköpostia. Liitä viestiin iQ:n sarjanumero.

Haluan vaihtaa tiliini liitetyn sähköpostin

Hyväksy kutsu ensin ja vaihda sitten tilisi tietoja. Noudata näitä ohjeita muuttaaksesi nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi.

Yhdistä iQ

Avaa Butterfly iQ -sovellus ja kirjaudu sisään sähköpostilla ja aiemmin luomallasi salasanalla.

Näyttöön avautuu Loppukäyttäjän lisenssisopimus, joka pitää lukea ja kuitata. Jatka hyväksymällä käyttöehdot. Valitse sitten haluatko sallia push-ilmoitukset.

Yhdistä Butterfly iQ -anturi mobiililaitteeseen. Sovellus pyytää rekisteröimään laitteen ja saattaa vaatia laiteohjelmiston päivityksen. Varmista, että Butterfly iQ on yhdistettynä sovellukseen koko laiteohjelmistopäivityksen ajan.

Tutustu sitten koulutusportaaliin, jossa on ohjeita iQ:n käyttöön, levitä anturiin hyväksyttyä geeliä ja aloita skannaaminen.