Anturin yhteysongelmien ratkaiseminen

Jos saat ilmoituksen "Yhdistä iQ", vaikka iQ on yhdistetty, tai saat "iQ:n yhteysvirhe" ilmoituksen, tee seuraavat vaiheet.

1. Kytke anturi irti mobiililaitteesta.
  2. Avaa Butterfly-sovellus, kun laite on yhdistetty verkkoon, ja tallenna kaikki tallentamattomat tutkimukset.
  3. Kirjaudu ulos Butterfly-sovelluksesta.
  4. Varmista, että mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä on päivitetty.
  5. Varmista, että olet ladannut kaikki tallentamattomat tutkimukset Butterfly Cloudiin.
  6. Poista Butterfly-sovellus mobiililaitteelta ja asenna se uudelleen.
  7. Palauta Butterfly tehdasasetuksiin painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekuntia tai kunnes akun merkkivalo vilkkuu. Jos akun merkkivalo ei vilku, seuraa kohdassa Latausongelmien ratkaiseminen kuvattuja ohjeita.
  8. Kytke anturi takaisin kiinni mobiililaitteeseen.

Jos sovellus ei vieläkään tunnista Butterfly-laitettasi, ota yhteyttä Butterfly-tukeen ja kerroanturisi sarjanumero ja liitä mukaan näyttökuva virheilmoituksesta ja/tai yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta. Raportointia varten ilmoita, onko tämän ongelman seurauksena ilmennyt potilas- tai käyttäjävahinkoja, kliinisesti merkittäviä hoidon tai diagnoosin viivästyksiä, väärää diagnoosia tai haittatapahtumaa.