Yhteysongelmien ratkaiseminen

Tee seuraavat vaiheet, jos saat ilmoituksen "Yhdistä iQ", vaikka iQ on yhdistetty, tai saat "iQ:n yhteysvirhe" ilmoituksen.

1. Kytke anturi irti mobiililaitteesta.
  2. Avaa Butterfly-sovellus, kun laite on yhdistetty verkkoon, ja tallenna kaikki tallentamattomat tutkimukset.
  3. Kirjaudu ulos Butterfly-sovelluksesta.
  4. Varmista, että mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä on päivitetty.
  5. Varmista, että olet ladannut kaikki tallentamattomat tutkimukset Butterfly Cloudiin.
  6. Poista Butterfly-sovellus mobiililaitteelta ja asenna se uudelleen.
  7. Palauta Butterfly iQ tehdasasetuksiin painamalla akun merkkivalopainiketta 10–15 sekuntia tai kunnes akun merkkivalo vilkkuu. Noudata kohdan Yhteysongelmien ratkaiseminen ohjeita, jos akun LED-merkkivalo ei vilku.
  8. Kytke anturi takaisin kiinni mobiililaitteeseen.

Jos sovellus ei edelleenkään tunnista iQ:ta ota yhteyttä Butterfly-tukeen ja kerro anturin sarjanumero sekä tarkat tiedot ongelmastasi.