Yleisiä kysymyksiä yhteensopivuudesta

Miksi vain jotkin laitteet ovat yhteensopivia Butterfly iQ:n/iQ+:n kanssa?

Butterfly iQ/iQ+ on säännelty lääkinnällinen laite. Lääkinnällisten laitteiden valmistajana olemme valvonnan alaisia, emmekä voi sallia Butterfly-laitteen käyttöä mobiililaitteilla, joista emme voi varmistaa, että ne vastaavat kliinisiä kuvantamisstandardejamme.

Tavoitteenamme on tarjota kliininen kuvantamiskokemus, joka on luotettava, turvallinen ja diagnostisesti tarkka. Tätä varten meidän on testattava kaikki mobiililaitteet perusteellisesti, jotta niiden käyttö alustallamme voidaan hyväksyä.

Hankin juuri uuden puhelimen. Miksi se ei ole vielä yhteensopiva Butterfly-laitteeni kanssa?

Butterfly seuraa laitteiden julkaisuja ja valitsee testattavaksi laitteet, joiden odotetaan olevan suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Tämän vuoksi uudet laitteet eivät ole heti julkaisunsa jälkeen yhteensopivia Butterflyn kanssa.

Jopa upouudet, uusinta tekniikkaa käyttävät mobiililaitteet eivät välttämättä vastaa kliinisiä kuvantamisstandardejamme. Jotkin puhelimet on saatettu nimenomaan suunnitella niin, että hinta ja akun kesto on optimoitu suorituskyvyn sijasta, eikä niillä näin ollen välttämättä ole tarvittavaa tehoa korkealaatuiseen diagnostiikkakuvantamiseen. Tämän vuoksi kaikille laitteille tehdään sama perusteellinen testausprosessi, ennen kuin tuemme niiden käyttöä.

Voinko käyttää adapteria Lightning-kaapelin ja USB-C-kaapelin välillä?

Kolmannen osapuolen adapterit eivät ole yhteensopivia tietovirtamme kanssa, eikä niitä tueta. Voit kuitenkin hankkia Butterfly iQ+ -laitteelle vaihdettavan kaapelin, jolla iQ+ on yhteensopiva joko Lightning- tai USB-C-liittimen kanssa. Sopivan kaapelin saat Butterfly-kaupasta.

Huomaa: Butterfly iQ- ja Butterfly iQ Vet -laitteiden kaapelit eivät ole irrotettavia, eikä Butterfly iQ+ -laitteen kaapeleita ole tarkoitettu käytettäväksi Butterfly iQ:n tai iQ Vet:n kanssa. Butterfly iQ:n tai iQ Vet:n kaapelin irrottaminen vahingoittaa laitettasi.

Voinko käyttää Butterfly iQ:ta tietokoneella, jossa on USB-C-portti?

Butterfly-anturit edellyttävät Butterfly iQ -sovellusta, joka on saatavilla vain tietyille laitteille, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Tämän vuoksi Butterfly ei ole yhteensopiva sellaisten tietokoneiden kanssa, joissa on USB-C-liitin, kuten MacBook.

Muuttuko kuvan laatu, jos käytän toista mobiililaitetta?

Butterfly-anturin tallentama ultraäänitieto on sama riippumatta siitä, millä näytöllä sitä katsellaan. Eri mobiililaitteiden tarkkuus ja värilämpötila vaihtelevat, minkä vuoksi samat kuvat saattavat näyttää erilaisilta eri laitteilla. Lisäksi kuvan mitat vaihtelevat laitteen näytön koon mukaan. Esimerkiksi tableteilla on laajempi näköalue kuin puhelimilla, ja Butterfly iQ -sovellus käyttää laajempaa näköaluetta tallentaessaan kuvia tableteille. Tallennetun kuvan mitat vaihtelevat kaapattaessa käytetyn laitteen koon mukaan, mutta ultraäänikuvan laatu itsessään pysyy yhtenäisenä.

Suosittelemme, että asiakkaamme valitsevat mobiililaitteen, joka vastaa parhaiten heidän kliinisiä tarpeitaan. Jos tarvitset laitteen vatsan skannaukseen poliklinikalla, saatat haluta tabletin, jossa on laajempi näköalue ja suurempi näyttö, mutta jos käytät Butterfly-laitetta ensiaputilanteissa, puhelin, joka mahtuu taskuun, voi olla parempi vaihtoehto.

Olemme ylpeitä Butterflyn monipuolisuudesta, ja suurimmalla osalla käyttäjistämme ultraäänilaite toimii niiden mobiililaitteiden kanssa, jotka he jo omistavat.

Mitkä laitteet eivät ole läpäisseet yhteensopivuustestiä?

Teemme parhaamme parantaaksemme sovelluksemme suorituskykyä jokaisen ohjelmistopäivityksen myötä, jotta voimme laajentaa yhteensopivuutta mahdollisimman monelle laitteelle. Tästä huolimatta on joitain laitteita, joita emme aio tukea tulevaisuudessa. Alla on epätäydellinen luettelo joistakin laitteista, jotka eivät ole täyttäneet teknisiä vaatimuksiamme:

• Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Google Pixel 3a ja 3a XL
  • Google Pixel 4a ja 4a XL
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 5a
  • Samsung Galaxy Z Fold
  • Samsung Galaxy Z Flip
  • Samsung Galaxy Z Fold 2
  • Samsung Galaxy S10:n kansainväliset (muut kuin Yhdysvaltojen ja Kanadan) versiot
  • Samsung Galaxy Note 10:n kansainväliset (muut kuin Yhdysvaltojen ja Kanadan) versiot
  • Samsung Galaxy S8/S8+ US Edition
  • Samsung Galaxy Note 8 US Edition
  • Samsung Galaxy S7 US Edition
  • Samsung Galaxy S7 Edge US Edition
  • Huawei Mate 10 Lite
  • Huawei P20 Lite
  • Samsung Galaxy Tab A - 2018 (malli SM-T590)
  • Samsung Galaxy Tab S5e
  • Samsung Galaxy Tab S4 (malli SM-T830)
  • Samsung Galaxy Tab S7 FE
  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite
  • Xiaomi MiPad4 (malli M1806D9W)

Lopettaako Butterfly joskus mobiililaitteeni tukemisen?

Tavoitteemme on jatkaa kaikkien tällä hetkellä tukemiemme laitteiden tukemista. Kuitenkin, kun tekniikka kehittyy ja julkaisemme uusia laitteisto- ja ohjelmistopäivityksiä, tietyt vanhemmat laitteet eivät välttämättä ole yhteensopivia uusimman anturin tai ominaisuuden kanssa. Jos lopetamme yhteensopivuuden joidenkin mobiililaitteiden kanssa tulevaisuudessa, ilmoitamme asiasta asiakkaille, joita muutos koskee.