Tilin nimen ja sähköpostiosoitteen muuttaminen

Kun aloitat Butterfly iQ:n käytön, nimesi ja sähköpostisi ovat ne, joita käytit ostaessasi iQ:n Butterfly-kaupasta. Noudata näitä ohjeita, jos haluat vaihtaa käyttöoikeuden toiselle sähköpostiosoitteelle. Huomaa, että Butterfly ei tue Butterfly iQ:n vientiä tai jälleenmyyntiä.

1. Kirjaudu Butterfly Cloud -palveluun tietokoneen verkkoselaimella.
  2. Napsauta avatar-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Tilin asetukset.
  3. Muokkaa Tilin asetukset -sivulla nimeäsi "Nimi"-kentässä ja napsauta "Muuta nimi", kun painike muuttuu harmaasta siniseksi.
  4. Syötä uusi sähköpostiosoite napsauttamalla sähköpostikenttää. Napsauta sitten Vaihda sähköpostiosoite. Painike muuttuu harmaasta siniseksi, kun uusi sähköpostiosoite kirjoitetaan. Varmista, että kirjoitat osoitteen oikein, sillä antamaasi osoitteeseen lähetetään vahvistusviesti.

Uuteen sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistusviesti. Muutos on valmis, kun vahvistusviesti on hyväksytty ja käyttäjä on valinnut uuden salasanan.

Huomaa, että tämä muutos ei vaikuta laskutustietoihisi tai tilaukseen liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.