Anturi

Butterfly iQ -järjestelmässä on yksi anturi, joka luo 9 000 elementtisen 2D-matriisin ja toimii kaikissa käyttöaiheen mukaisissa kliinisissä käyttösovelluksissa.

Butterfly iQ -anturia saa käyttää vain Butterfly iQ -sovelluksen kanssa. Anturia ei saa yrittää yhdistää muihin ultraäänijärjestelmiin.

1. Linssi

2. Keskilinjan merkki

3. Kohdistusmerkki

4. Akun merkkivalot

5. Akkupainike

6. Anturin ja kaapelin raja

7. Mobiililaitteen kaapeli

8. Latauslähde

Anturin akkulaturi

Vain anturin mukana toimitettua laturia saa käyttää.

1. Latauslevy

2. Latauskaapeli

3. Pistoke

Lue Latausten UKK saadaksesi lisää tietoja Butterflyn laturista.