Pyydä apua TeleGuidancen kautta

Huomaa, että TeleGuidance-puheluiden on oltava kahden koulutetun terveydenhuollon ammattilaisen välisiä.

Soittaminen:

1. Varmista, että TeleGuidance on käytössä.
  2. Liitä Butterfly-anturi yhteensopivaan mobiililaitteeseen ja aloita skannaaminen.
  3. Napsauta näytön oikeasta laidasta "Toiminnot".
  4. Napauta "Soita yhteyshenkilöillesi saadaksesi apua".
  5. Butterfly iQ -sovellus pyytää lupaa käyttää laitteen kameraa ja mikrofonia, jos sillä ei vielä ole niiden käyttöoikeutta.
  6. Soita napauttamalla paikalla olevaa kontaktia.

Huomaa: TeleGuidance-palvelussa voit soittaa itsellesi. Muuta tilasi käytettävissä olevaksi tietokoneella noudattamalla näitä ohjeita. Näet oman nimesi online-tilassa, kun napautat "Soita yhteyshenkilöillesi saadaksesi apua" -painiketta sovelluksessa.